İpek Yolu Haber Ajansı

KÜÇÜKÇEKMECE CEMEVİ KİTAP FUARI.

İstanbul Küçükçekmece Cemevi Eğitim ve Kültür Vakfı ve Kalemin Güçlü Platformu’un katkılarıyla. Cumhuriyet Edebiyat Günleri 30_31 Ekim küçükçekmece Halkalı Cemevi etkinlik alanında Şair ve tv programcısı Murat İnce’nin sunumuyla Cumhuriyetimizin 98.yılı yoğun bir katılım Şiir ve Türkülerle coşkuyla kutlanılıyor.


Halk Ozanı Yahya Bilican Türk halk müziği sanatçısı Hüseyin Uğurlu ve sürpriz sanatçıların ve şairlerin şiir ve türküleri  katılan misafirlere coşkulu anlar yaşattı. 
İstanbul Cenevi Vakfı başkanı sayın Gazi Arslan Cemevi dedesi sayın Birol Yıldız Hatipoğlu ve Kalemin Güçlü Platformu katkılarıyla hazırlan proğrama Küçükçekmece Belediye Başkanı Sayın Kemal Çebi, siyasi parti yetkilileri, Sivil Örgüt kuruluşları yanı sıra çok sayıda misafir katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan programa İstanbul Cenevi Vakfı başkanı sayın Gazi Arslan, Cemevi dedesi sayın Birol Yıldız Hatipoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Sayın Kemal Çebi günün önemi hakında konuşmalar yaptı. Küçükçekmece Cemevi vakfının düzenlediği kitap fuarına 100 üzerinde şair katıldı  kitaplarını sevenleri ile buluşturdu açılan statlara halkın yoğun ilgisi oldu. Coşkuyla süren proğram katılanlara unutulmaz bir gün yaşatı. 



HABER: ÖZKAN GÜLİ
İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz