İpek Yolu Haber Ajansı

KÖYCEĞİZ’DE ÖĞRETMENLERE KAHVALTI VERİLDİ


       Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Türk Eğitim- Sen İlçe Temsilciliği Öğretmenler Gününde üyelerini unutmadı. Türk Eğitim-Sen Köyceğiz Temsilciliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle 23 Kasım’da kahvaltı programı düzenlendi. Programa Kamu- Sen Muğla İl Başkanı Mürsel Özata da katılarak Köyceğizli üyelerle buluştu.

        Köyceğiz Mesire Alanındaki kafede düzenlenen ve Türk Eğitim-Sen üyeleri ile ailelerinin katıldığı kahvaltı programında konuşan Türk Eğitim-Sen Köyceğiz İlçe Temsilcisi Zekeriya Kandırmış, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenledikleri kahvaltı programının geleneksel hale geldiğini ifade etti. Öğretmen ve ailelerinin katıldığı kahvaltı programında birlik ve beraberliğin pekiştiği, öğretmenler ve aileleri arasındaki dostluk bağlarının daha da güçlendiğini ifade eden Kandırmış, kahvaltı programına katılan öğretmen ve ailelerine teşekkür ederek günlerini kutladı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve Hacı Çelik konuşmalarını yaptılar.

      Son olarak İl Başkanı konuşmalarını yapmak üzere davet edildi. Kahvaltı programına katılan Kamu-Sen Muğla İl Başkanı Mürsel Özata ise kahvaltı programını düzenleyen ve kendisini davet eden Türk Eğitim-Sen Köyceğiz Temsilciğine teşekkür etti. Türk Eğitim-Sen olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Sendika olarak üyelerinin istek ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye gayret ettiklerini ifade etti.

     Emekli olan sendika üyesi öğretmenlere plaketlerinin verilmesinden sonra kahvaltı programı sona erdi. Kahvaltı programına öğretmenlerin yanı sıra Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, geçmiş dönem milletvekili adayı Dr. Hacı Çelik, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, Şube Müdürü Gönül Fırat ve Ali Toprak katıldı.



HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz