İpek Yolu Haber Ajansı

KÖYCEĞİZ’DEN ESKİŞEHİR MASAL EVİNE YOLCULUK

Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde Masal Anlatma Günü etkinliği gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Anadolu Masalları Projesi kapsamında Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çevrimiçi Masal Anlatma Günü etkinliği düzenlendi.

Etkinlik 25 Şubat 2021 Perşembe günü Özlem KAVURAN’ın moderatörlüğünde Eskişehir Anadolu Masalları Masal Öğretmeni Emel SEZGİN’in anlatımıyla yüz yüze eğitim yapan okullarda akıllı tahtadan zoom bağlantısıyla ve uzaktan eğitim yapan öğrencilerin bireysel katılımları şeklinde iki oturum olarak yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl KARABAĞ’ın da katılımlarıyla gerçekleşen etkinliğe öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterildi, hem okullardan hem de bireysel olarak binlerce öğrenciye ulaşıldı.

Emel SEZGİN’in Eskişehir Masal Evinden canlı olarak bağlandığı Masal Atölyesinde öğrenciler Eskişehir Masal Evini gezme fırsatı yakalamış olup Çilli Tavuk ve Yavruları Masalını dinlediler. Etkinlik sonunda Masal Öğretmeni tarafından öğrencilere çevrimiçi puzzle hediye edildi.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz