İpek Yolu Haber Ajansı

KA-DEF GENÇLİK KOLLARINDAN PANDEMİ DÖNEMİNDE DAYANIŞMA ÖRNEĞİ


ADEM SEKMENOĞLU; HEDEFİMİZ HER AY 5000 MASKE

Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Gençlik  Kolları, Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle maske dağıtımlarına devam ediyor. Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri pandemi sürecinde yüreklere dokunan yardımlaşma duygusunu ön safhalara çıkaran çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun genelinde yaptığı çalışmalar ve etkinliklerle adını duyuran  KA-DEF Gençlik Kolları normalleşme süreciyle beraber  evlerinde çıkıp pazar alışverişi yapmak isteyen pazar esnafını ve vatandaşları pazar yerinde ziyaret ederek ücretsiz maske dağıtımında bulundu. Bu kapsamda Kavak ilçesine ziyaret düzenleyen KA-DEF Gençlik Kolları ve yönetim kurulu üyeleri semt pazarında vatandaşlara 2000 adet ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.

“Gençlik kolları olarak harekete geçtik”

Ziyaret ilgili bir açıklama yapan KA-DEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu;”Bilindiği üzere tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebi ile hepimizin sosyalleşme ve vakit geçirme alanlarımız olan kafe, lokanta, restaurant ve kıraathaneler alınan önlemler neticesinde 16 Mart tarihinde faaliyetlerine ara verildi.Bizde Gençlik Kolları Teşkilatı olarak harekete geçip ilçe merkezinde Kavak ilçemizde pazar alışverişi için sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlar ve faaliyetlerini sürdüren esnaflara ücretsiz maske dağıttık” dedi.

“Hedefimiz her ay 5000 maske”

Yaptığımız sosyal projede maskenin önemine dikkat çeken Gençlik Kolları Başkanı Sekmenoğlu, “Pazar esnafımıza ve vatandaşlarımıza ücretsiz 2000 maske dağıtımı yaptık. Hedefimiz her ay 5000 adet  maske. Kadirşinas hemşerilerimizin bize göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizi ayrıca mutlu etti. Bize bu projelerde destek olan Genel Başkanımız Bayram Erişgin ve Yönetim kuruluna’da ayrıca teşekkür ediyorum. Normalleşme süreciyle birlikte artık yaşantımızın önemli bir parçası haline gelen sosyal mesafeye uyarak bu süreci de hayırlısıyla atlatacağımıza yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Vatandaşlar teşekkür etti”

Pazar yerinde ve çarşıda maske dağıtımından memnuniyetini ifade eden vatandaşlar ise devletin aldığı diğer önlemleri de destekleyen bu çalışmalardan dolayı KA-DEF Gençlik Kolları Teşkilatına teşekkür etti.




HABER: SÜMEYYA TURAN 

İPEK YOLU HABER MERKEZİ

 

 

.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz