İpek Yolu Haber Ajansı

Karayazı'da "Geleceğimiz İçin Ailece El Ele Projesi"

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde düzenlenen "Geleceğimiz için Ailece El Ele Projesi" kapsamında Erzurum’un Karayazı ilçesinde 6284 sayılı Ailenin Korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun ve 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanun konusunda eğitim programı düzenlendi.

Karayazı İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen eğitim programına Karayazı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Şahin BalcıKarayazı Mal Müdürü İbrahim Tiryaki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Aras, İlçe Nüfus Müdürü Zülküf Akyel, Halk Kütüphanesi Müdürü Yılmaz Yıkılmaz muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Proje Koordinatörü Süleyman Tanas projenin önemine değinerek, projeyle ilçelerde önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

PROJE 30 NİSANDA SONA ERECEK

Projenin finalinin 30 Nisan’da Çat’ta yapılacağını belirten Tanas, projenin ÇatHınısŞenkayaTekmanKarayazıKaraçobanKöprüköy ve Aşkale ilçesinde hayata geçtiğini anımsattı.


İPEKYOLU HABER KARAYAZI

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz