İpek Yolu Haber Ajansı

KAVAK GENÇ GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ (KGGD) KURULDU

BAŞKAN ADEM SEKMENOĞLU,KADEF’İN EN BÜYÜK DERNEĞİ OLUP HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ KA-DEF (Kavak Dernekler Federasyonu) Gençlik Kolları Başkanlığından istifa eden Adem Sekmenoğlu Kavak Genç Girişimciler Derneği Başkanı oldu. Başkan Sekmenoğlu yeni kurulan derneğin kuruluş amacını anlatıp, faaliyetlerini tanıttı.


Dernek olarak değişimin ve dönüşüm hedefi ile bir araya gelen mevcut ve gelecekteki girişimcilere bir ışık yakarak bilgi, birikim ve tecrübe paylaşımları ile sinerji yaratarak şehrimizin adına yakışır girişimci ruhların gelişmesine katkı sağlayacak olan Kavak Genç Girişimciler Derneği (KGGD) kuruldu. Yeni yönetim Dernek Başkanı Adem Sekmenoğlu yönetiminde toplanıp ilk genel kurul toplantısı için ilk adımı attı.

“Toplum yararına tüm projelerin destekçisi olacağız”

Geniş katılımın olduğu toplantıda uzun yıllar STK tecrübesi bilgi ve birikimlerini aktarmanın yanı sıra kurmuş olduğumuz derneğini herhangi bir siyasi parti ile ilişkisi bulunmadığını kaydeden Kavak Genç Girişimciler Derneği Başkanı Adem Sekmenoğlu,” Sosyal ve ekonomik dayanışmayı sağlamak, ilçemizin kalkınmasına katkı sağlamak için birlikte hareket edeceğiz. Üreten, göç vermeyen bir Kavak için projeler üretip elimizden gelen katkıyı sağlamak için çalışacağız. Dernek olarak önümüzdeki günlerde bir çok projeyi hayata geçireceğiz. Kavaklı gençlerimizin birlik ve beraberlik sağlayarak, sportif faaliyetler, yardım kampanyaları toplum yararına olacak tüm projelerin destekçisi olacağız.

“2022 için hedefimizi iki bin üye”

Toplantıda KA-DEF ile yollarını ayırmadığına dikkat çeken Başkan Sekmenoğlu,”KA-DEF bizim yuvamız, evimiz. İnşallah yapacağımız genel kurul sonrası derneğimizi üye olması için bizde müracaat edeceğiz .Amacımız 2022 Nisan ayına kadar üye sayımızı iki bine çıkartarak KA-DEF’in en büyük derneği olarak hizmetlerimiz sürdüreceğiz” dedi.


HABER: ALİ DUYSAK 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz