İpek Yolu Haber Ajansı

Kilolusun" diyenler şu anda bin pişman! İşte güzel fenomenin sırrı

Sosyal medyanın etkisiyle bu çemberin dışında kalan ünlü model Hunter McGrady ise güzellik kalıplarını adeta yıkıp geçti. 

’Kilolusun’ diyenler şu anda bin pişman! İşte güzel fenomenin sırrı

McGrady, bir gram dahi kilo vermeden, estetik yaptırmadan kendisine olan sonsuz güveniyle şimdilerde Instagram’ın gözdesi.Babası oyuncu ve annesi model olan Hunter McGrady, sanatçı bir ailenin kızı olarak 4 Mayıs 1993 tarihinde Kaliforniya’da dünyaya geldi. Model olma hayali ise çocukluk yaşlarda başladı.Henüz 15 yaşındayken dört modellik ajansına kayıt olmak istedi ancak hepsinden red cevabını aldı.

’Kilolusun’ diyenler şu anda bin pişman! İşte güzel fenomenin sırrı

 Ajans sahipleri model olabilmek için ona kilo vermesini söyledi.16 yaşında ise düz hatlı bir model olarak kariyerine ilk adımı attı. 3 yılını saatlerce çalışarak ve kalori hesabı yaparak geçirdi. Sıfır beden olmaya uğraşıyor ve sektörün yarattığı kalıpların içerisine girmeye uğraşıyordu  

SI Swimsuit 2020: Jasmine Sanders Moving Portrait - Swimsuit | SI.com

19 yaşında büyük beden modelliği keşfetti. 46 beden olarak bir hafta içerisinde üç markayla anlaşma imzaladı.Kısa sürede sosyal medyada fenomen haline gelen Hunter McGrady’ın Instagram hesabında 726 bin takipçisi bulunuyor. Hunter şimdilerde hamilelik pozlarıyla sosyal medyada adından söz ettiriyor.

’Kilolusun’ diyenler şu anda bin pişman! İşte güzel fenomenin sırrı
HABER: OYA BULGUR


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz