İpek Yolu Haber Ajansı

KUPALARIYLA BİRLİKTE BAŞKAN SALMAN'I ZİYARET ETTİLER


Yeni bir yapılanmaya giden ve alt yapı proje çalışmalarına hız veren Yalovaspor futbol takımı Antalya'da düzenlenen turnuvada ilimize 2 kupa kazandırdı.

Antalya’da 9-11 Mart tarihleri arasında düzenlenen HİTSPORDER (Halil İbrahim Toy) Turnuvası'nda ilimizi temsil eden, Yalovaspor U12 ve U13 Futbol takımı kupalarıyla birlikte Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

Antrenör Ferhat Kızılgeçit, Alt yapı sorumlusu Yalçın Tekin Çetin ve futbolcu ailelerinin hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Başkan Salman; "Alt yapı projesiyle kısa bir sürede hazır duruma gelen ve ilimize 2 kupa kazandıran ilimizin ismini taşıyan Yalovaspor'un U12 ve U13 futbol takımlarını canı gönülden kutluyorum. Sizlerin bu başarısında büyük emekleri olan hocalarınızı ve ailelerinize ise teşekkür ediyorum. Kazanmış olduğunuz bu başarıda onların emeklerini unutmamak gerekir. Belki sizler hayatınızda ilk defa bir kupa kazandınız ve bunun gururunu yaşıyorsunuz. Ben sizlerin daha çok çalışarak nice kupaları ilimize getireceğinize inanıyorum. Spor'a yönelen ve futbolu seven siz gençler bu işi yaparken mutlaka eğitim hayatınız olduğunu da unutmamalısınız. Eğitim her şeyden önce gelir ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Ben sporcunun zeki Çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünü hafızanızın bir kenarına lütfen yazın" diyerek başarılar diledi.

Başkan Salman'ın konuşmasının ardından futbolcular Başkan Salman'a katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi vererek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir Teşekkürde Başkan Yardımcısı Halit Güleç'e

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın ziyaretinin ardından Başkan Yardımcısı Halit Güleç'i de makamında ziyaret eden U12 ve U13 takımı, aileleri ve hocaları ile birlikte katkılarından ve desteklerinden dolayı Başkan yardımcısı Güleç'e teşekkür plaketi verdi.

 

 

 

HABER: MEHMET MUSTAFA DOĞAN

İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz