İpek Yolu Haber Ajansı

İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EMNİYET MENSUPLARINI UNUTMADI


Koronavirüsle mücadele kapsamında İl Millî Eğitim Müdürlüğü önemli bir farkındalığa imza attı.

 

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Polis Haftası nedeniyle görev yapan Emniyet Mensuplarını ziyaret ederek, siperli maske hediye etti.

 

Müdürlük personeli ve öğretmenler Polis Merkezleri’ni, kontrol noktalarını, ziyaret ederek, Koronavirüsle mücadele kapsamında yoğun mesai harcayan Polislere siperli maske hediye etti.

 

Emniyet Teşkilatı’nın Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası nedeniyle öğretmenler yapmış oldukları 300 adet siperli maskeyi dağıtarak Emniyet Mensuplarını unutmadı.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapmış oldukları siperli maskeleri ilk önce Sağlık çalışanları ve şimdi de Emniyet mensuplarına dağıtarak bu zor dönemde risk altında çalışanlara destek olduklarını söyledi.

 

Polis Haftası nedeniyle açıklama yapan Müdür Ali Tosun, “Polis Teşkilatımız;  aziz vatanımızın, şanlı bayrağımızın, kadim milletimizin,  milli ve manevi değerlerimizin teminatıdır. Nice kahramanlık destanını gönüllere nakşeden polislerimiz, hayatımızın her alanında huzurun hâkim olması adına, devletimizin dirayet ve merhametinin de temsilcisi olmuşlardır. Teşkilatımızın bu uğurda gösterdiği azim ve kararlılık dün olduğu gibi bugün de bizleri gururlandırmaya devam ediyor.

 

Halkın güvenliği ve huzuru için çalışan polis memurları, aynı zamanda 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden bu süreçte yine ön plana çıkarak vatandaş için en iyisini vermeye çalışıyorlar” ifadesinde bulundu.

 

Emniyet Teşkilatımızı ileriye taşıyacak her adımın destekçisi olduğunu bir kez daha vurgulayan Müdürümüz, polislerin, güvenlik hizmetlerinin yanı sıra üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile eğitimden spora birçok alanda, özellikle genç nesillerimizde farkındalık oluşturduğunu hatırlattı.

 

Müdür Ali Tosun, “Son günlerde dünya ve ülkemizin sağlığını tehdit eden Koronavirüs salgınına karşı da milletimizi korumak için büyük bir özveri ve fedakarlıkla mücadele eden polislerimizin sağlığı ve güvenliği için yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü dolayısıyla şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi olanları ise minnetle anmayı da unutmayan Müdürümüz, görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize başarı, ailelerine de sağlık, mutluluk dileyerek Yalova’daki mensupları başta olmak üzere tüm Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını kutladı.

 

Polisler de siperli maskeler için ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü Ali Tosun’a ve öğretmenlere teşekkür etti.



HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 

İPEK YOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz