İpek Yolu Haber Ajansı

İLKADIM’DA ÇAY MAHALLESİ MUHTARLIK BİNASI SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

İlkadım ilçesi Çay Mahallesinde 2014 seçimleriyle birlikte görevi devir alan Mahalle Muhtarı Kadir Demirbaş’ın muhtarlık binası sorunu çözüme kavuştu. İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım öncülüğünde belirlenen alana muhtarlık binasının temeli atıldı.

 Eski Mahalle Muhtarı Ramazan Çetin’in kullandığı ve boşa çıkan muhtarlık binasının tamir ve tadilatını yapan Devlet Demir Yolları’nda hizmet binasının kullanım talebinde bulunan Çay Mahallesi Muhtarı Kadir Demirbaş, aldığı olumsuz cevap sonrası Belediye Meclis Üyesi Adem Yıldırım muhtarlık binasının temellerini attı.

“Yeni binamızda daha iyi hizmet vereceğiz”

Temel atma esnasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Çay Mahallesi Muhtarı Kadir Demirbaş,” Çay Mahallesi İlkadım’ın en küçük mahallelerinden biri. Muhtarlık işlemlerini evimizden yürütüyorduk. İlkadım Belediyesi’nin ve Belediye Meclis Üyesi Adem Yıldırım’ın katkıları ile inşaatı tamamlanacak olan muhtarlık binası ile mahallemizin benden sonrada gelen mahalle muhtarının da yer şikayeti son bulacak. Yapılacak muhtarlık binası ile mahallemize daha iyi bir hizmet vereceğiz.Ben katkıları nedeniyle İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür ediyorum. Artık açılış için gün sayıyoruz. Mahallemizde büyük bir heyecan var” dedi.

“Yardım adımlarına destek oluyoruz”

Çay Mahallesi İlkadım’ın  en güzel mahallelerinden biri olduğunu söyleyen İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım,” Başkanımız Necattin Demirtaş’ın yardım adımlarına bizde katkı ve destek vererek  buraya yakışır bir muhtarlık binası yapacağız .Yapılan muhtarlık binamız 50 metrekare, tek katlı, 1 odalı bir bina olacak. Çalışmalarımızı kısa süre içersinde bitirip yeni muhtarlık binasını teslim edeceğiz” dedi.



HABER: NURİ GÜLER

İPEK YOLU HABER SAMSUN

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz