İpek Yolu Haber Ajansı

MARMARİS İLÇE ÖRGÜTÜNDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

      Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe Örgütü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı, Kadın Kolları Başkanı Zehra Gezer, Gençlik Kolları Başkanı Ali Arlı CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret sohbet havasında geçti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe Başkanlığı olağan kongresi sonucunda İlçe başkanlığına seçildiğini belirten Zekican Balcı; Marmaris kongremize katılmanızdan ötürü teşekkür etmek hemde geçte olsa yeniden Milas Belediye Başkanı seçilmenizden ötürü sizleri tebrik etmek adına ziyaret ettik dedi. Yeni ekip oluşturduklarını dile getiren Balcı önümüzdeki süreçte kırmadan küstürmeden herkesi kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımız sürecek. Sadece Marmaris ile sınırlı kalmayacağız 13 ilçemizin ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek bir birimize destek olacağız dedi.

      Ziyaret için Marmaris İlçe örgütüne teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Tokat, Zekican Balcı, Zehra Gezer, Ali Arlı ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarı diledi. 31 Mart seçimleri sonrası güzel bir hava oluştuğunun altını çizen başkan Tokat; Bu havayı bozmadan üstüne daha da koyarak çalışmalarımızı yürütmeliyiz. Milletimiz artık siyasi söylemlerden bıktı. Kavga gürültü istemiyor. Daha çok insana ulaşmak, onlara dokunmak dertlerini dinlemek gerekiyor. Eski usul seçim çalışmalarını bir kenara koyarak yeni projeler, ses getirecek organizasyonlar yapmak gerekli. Bu anlamda İlçeler arasında dayanışma içerisinde olmalıyız. Marmaris ilçemizle bunu yakaladık ve güzel bir dayanışma içerisindeyiz. Bu anlamda çalışmalarımızın devam etmesini diliyor sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum”dedi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz