İpek Yolu Haber Ajansı

Master Chef Türkiye 2021 Şampiyonu Çanakkale’den Eren Kaşıkçı Oldu

Master Chef Türkiye 2021 Şampiyonu Çanakkale’den Eren Kaşıkçı Oldu

Master Chef Türkiye  2021 Şampiyonu Çanakkale’den  Eren Kaşıkçı Oldu

MasterChef Türkiye 2021’de 6 ayı aşan sezon sona erdi.  Finalistlerden Hasan  Biltekin ve Gökçeada’da yaşayan Eren Kaşıkçı final gecesinde tüm hünerlerini sergiledi ve son tabaklarını tadıma sundu. Masterchef’lerin imza tabaklarını Mehmet, Danilo ve Somer Şef’ e sunmalarının ardından yapılan oylamada Eren Kaşıkçı toplamda 134 puan alarak 2021 Master Chef Türkiye şampiyonu oldu.

TV8’de yayınlanan Masterchef’in final bölümü dün akşam gerçekleştirildi. Canlı yayınlanan final mücadelesini Gökçeada’da bir otelde şeflik yapan Eren Kaşıkçı kazanarak, 2022 Masterchef şampiyonu önlüğünü taktı. 2021 yılında yapılan MasterChef Türkiye’de birinci olan Eren, lüks bir otomobil ve Dubai tatili kazandı.

2021 Masterchef şampiyonu belirleyecek olan final gecesi büyük heyecana sahne oldu. Finale, bir gün önce yapılan yarışmada rakibinin 4 puan önünde Eren Kaşıkçı  bu puan farkını final gününde de korudu. 2021 Master Chef yarışmasının canlı yayınlanan ve finalist Eren kaşıkçı ve Hasan Biltekin’in imza tabağını yapacağı yarışmaya büyük heyecana sahne olurken izleyicileri de adeta TV8 ekranlarına kilitledi. Master Chef’lerin imza tabaklarını Mehmet, Danilo ve Somer Şef’ e sunmalarının ardından yapılan oylamada Eren Kaşıkçı toplamda 134 puan alarak 2021 Master Chef Türkiye şampiyonu oldu.

Orhan Oyanık
İpekyolu Haber Çanakkale

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz