İpek Yolu Haber Ajansı

MERYEM YOLAÇ TAN İPEKYOLU HABERE ÖZEL ROPÖRTAJ


 21. Yüzyıl madonnaları Annelik ve çoçuk geliştirmi vakfı başkanı Meryem YOLAÇ  ipekyolu haber muhabiri Eda AKKOÇ,a özel raportaj verdi. 

 

1-    Kendinizden biraz bahseder misiniz?

-       Adım Meryem Yolaç. 21. Yüzyılın Madonnaları, Annelik Ve Çocuk Gelişimi Vakfı başkanıyım.ve Antalya' da kurulan Uluslararası Kültür, Sanat ve Gençlik Derneği'nin Rusya temsilcisiyim.

2-Yaptığınız etkinliklerden nelerdir?

-       Şu ana kadar Rusya, Türkiye ve diğer ülkelerde etkinliklerimiz oldu. Bu etkinliğimiz ise Rusya Federasyonu Çocuk Bayramı için profesyonel Türk ve Rus sanatçıların katılımıyla workshop atmosferinde düzenlediğimiz uluslararası sanat etkinliğimizdir.

     Etkinliğimizde çocuklar için ‘'Çimlerin Üstünde Çizim'' ve yüz boyama, yetişkinler içinse ‘'Hayallerimizi Mum Boya İle Kağıda Çizelim.'' etkinliği ve profesyonel sanatçılarımız karikatüristlerimiz de etkinliğimizde bulunmakta. 

       3- ‘'21.  Yüzyıl Madonnaları'' ve ‘'İki Ülke İçin Bir Kalp'' adlı etkinliğinize ilgi nasıldı?

-       Sanatçılarımızla birlikte TÜRK-RUS ilişkisini güçlendirmek, iki ülke arasında köprü olmak en önemli amacımız olduğunu söylemek isterim. Sergimize olan ilgiden memnun kaldım. Açılışımıza katılan ve daha önceden tanıdığımız Türk Birliği Partisi  Antalya İl başkanı Hasan KAHRAMAN' ın açılıştaki ‘' Türk-Rus birliği için elimizden geleni yapmaya hazırız. Meryem Hanım'a başarılar diliyorum.'' Şeklindeki konuşması için teşekkür ederim.

       4-  Kitaplarınızdan bahseder misiniz?

-Yeni kitabım olan, 3 bölümden oluşan bir aşk hikayesini anlatan kitabım ‘'YOLU AÇAN KADIN''ı  8 dilde çevirmeyi amaçlıyoruz.

     5- Ropörtaj için teşekkür ederim.

-       Rica ederim.

 

 

 

ROPÖRTAJ: EDA AKKOÇ

 

İPEKYOLU HABER ANTALYA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz