İpek Yolu Haber Ajansı

MUĞLA KAMU-SEN TEMSİLCİLİK BİNASI DUALARLA AÇILDI

Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilciliği’nin yeni hizmet binası 6 Temmuz Salı günü düzenlenen törenle açıldı. Açılış programına; Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Salih Demir, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Artay Yağcı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Genel Merkez Yöneticileri, Yerel yöneticiler, siyasi parti temsilcileri, Şube başkanları ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata, yaptığı konuşmada, “Bütün zorluklara rağmen kendimizi bu yıl Sergen Yalçın’ın 2-3 kupalık takım gibi hissediyoruz. Binamızı Allaha şükür aldık, yetkiyi de aldık. Zor şartlar altında bir avuç vatan, millet, bayrak sevdalısı kamu çalışanları tarafından kurulan Türkiye Kamu-Sen hala heyecanını kaybetmeden aynı kararlılıkla inançla, hak sendikacılığının bayrağını dalgalandırmaya devam etmektedir. Kuruluşundan bu yana emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yerli ve milli bir sivil toplum kuruluşu olarak, Türk milletinin sinir uçları, milli refleksi olarak Türkiye Kamu-Sen milli birliğimize bir saldırı olduğunda ilk akla gelen sendikadır. Bizim beslendiğimiz kaynaklar bize şunu öğretti. Biz vatanımızı, bayrağımızı karşılıksız sevdik. Hiçbir şekilde karşılık beklemedik. O yüzden bu dava vatandır, bayraktır, millettir. Bizdeki sevdası ilelebettir.” dedi.

Hizmet binasının hayırlı olmasını temennisinde bulunan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Kurulduğu günden beri kamu görevlilerinin hak mücadelesine yılmadan, bıkmadan, usanmadan devam eden Türkiye Kamu-Sen her geçen gün büyümeye devam ediyor. Çalışma hayatının en küçük sorunlarını dahi her platformda gündeme taşıyan konfederasyonumuz, hizmet binaları ve sosyal tesisleri ile de üyelerine en kaliteli ve güzel hizmeti sunmayı kendine ilke edinmektedir. İşte bugün Muğla’da açılışını gerçekleştirdiğimiz bu hizmet binamızda başarılı işlere imza atılacağından kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Türkiye Kamu-Sen teşkilatı hem Muğla’da hem de ülkemizin en ücra köşesinde kamu görevlilerimizin yanında olmaya devam edecektir. Hizmet binamız camiamıza ve kamu görevlilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Muğla hizmet binasının açılışında konuşan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, “Geçtiğimiz günlerde 29. Yaşını kutlayan Türkiye Kamu-Sen’in o günlerde zorluklar içinde başlayan mücadelesi bugün kendi mülkiyeti olan bu güzel eserlerle taçlanmaktadır. Her daim üyelerinin hak mücadelesi için çaba sarf eden konfederasyonumuz her yıl olduğu gibi bu yılda tek büyüyen sendika olarak 430 bin üyesinin desteği ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir.  Üyesinden aldığını yine onlara sunan Türkiye Kamu-Sen’in bugün Muğla’da bütün hizmet kollarımıza bağlı şube başkanlıklarımızın yer alacağı binamızda, kamu çalışanlarına yönelik olarak güzel hizmetlere imza atacağına inancımız tamdır. Ben, Muğla hizmet binamızın teşkilatımıza ve kamu görevlilerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başarılar temenni ediyorum” dedi.

Gündeme ilişkin konuşmalardan  sonra Muğla Türkiye Kamu-Sen hizmet binası,  dualarla  hizmete açıldı.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz