İpek Yolu Haber Ajansı

MUĞLA’NIN ORTACA İLÇESİ’NDE ERASMUS DAY’S TOPLANTISI YAPILDI


       Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Ortaca Ticaret Odası Toplantı Salonunda Erasmus Day’s Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

 Öğrencilere ve öğretmenlere Avrupa kapısını açan, onların mesleki, kişisel ve  sosyal gelişimine  ciddi katkılar sunan,  kendileri ve ülke geleceği adına vizyonel bir bakış açısı kazandıran Erasmus projelerinin ve katılımcı hikayelerinin daha görünür hale gelmesi ve projelere olan ilginin  arttırılmasının amaçlandığı toplantıya eğitim ve öğretim alanında birçok paydaş katıldı.   

        Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son 7 yılda ikisi ortaklık üçü ev sahipliği olmak üzere 5 erasmus projesinde yer almıştır. Bu süreçte  toplam 30 öğrencinin Avrupanın çeşitli ülkelerinde staj yapması sağlanmıştır. Geçen yıl yürütülen Seni Anlıyorum isimli proje ile 18 öğretmen Portekiz ve Belçika’da Etkili İletişim Teknikleri eğitimine katılmış olup, bu yıl yürütülmekte olan Tut Elimden isimli proje ile de Çekya ve Avusturya’da yapılacak olan Öğrenci Koçluğu eğitimine toplam 14 öğretmen katılacaktır.



HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz