İpek Yolu Haber Ajansı

MÜDÜR ALİ TOSUN GEZİCİ KÜTÜPHANE ARACINI ZİYARET ETTİ

"İnsan Kütüphaneye gidemiyorsa, Kütüphane insanın ayağına gelirilkesiyle hizmete sunulan gezici kütüphane aracı Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu bahçesinde öğrencilerle buluştu. Gezici Kütüphane aracı İl Millî Eğitim Müdürü Ali TOSUN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet AYDIN ve Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Sebahattin ALTUN tarafından ziyaret edildi.

"Kitap Okuyan İnsan Düşünen İnsandır"

Başarılı olmak istiyorsanız, çok kitap okumalısınız şeklinde konuşan Müdür Ali TOSUN, "Mutlaka derslerinize çalışıyorsunuzdur ancak ders dışında da kitap okumayı alışkanlık haline getirmeniz gerekir. Kitap okumanın sayısız yararı vardır. Kitap okuyan kişinin kendine olan güveni oldukça fazladır.

"Hayaller En Büyük Zenginlik"

Müdür Ali TOSUN, daha sonra öğrencilere hayalleri ile hedeflerini anlatmalarını istedi. Hayallerin en büyük zenginlik olduğunu ve hayaller olmazsa bir yere varmanın mümkün olmayacağını vurgulayarak; "Hayal kurarken gelecekteki hedeflerinizi belirlemeniz lazım. Hayallerinizin peşinden koşun. Hedefleri olmayanların hayalleri olmayacaktır." şeklinde konuştu.

En güzel başarıları yakalayacağınızdan ümitli olduğunu söyleyerek başarılar diledi.





HABER: MEHMET MUSTAFA DOĞAN

İPEKYOLU  HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz