İpek Yolu Haber Ajansı

MÜZSAN'a HÜDAPAR'dan sürpriz ziyaret

HÜDAPAR  Adana Milletvekili Adayı Salih Demir,Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu Adana İl Başkanlığına sürpriz ziyarette bulundu.

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Adem Sincar dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise

 

HÜDAPAR  Adana Milletvekili Adayı Salih Demir ,Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu Adana İl Başkanlığına sürpriz ziyarette bulunan Salih Demir,  Müzsan Adana İl Başkanı Adem Sincar ve Yönetim Kurulu Üyeleri   ve basın mensupları ile  fikir alış verişinde bulundu.  


Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Adem Sincar dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan



Salih Demir, "24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin alt yapısı 16 Nisan 2017 referandumuyla oluşturulmuştu. Bu referandumla getirilmek istenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin parlamenter sisteme göre ülke şartlarına daha uygun olduğuna karar verip desteklemiştik.Bu yeni sistemin doğru bir zemin ve doğru bir temelde şekillendirilmesi için 16 Nisan referandumunda parti olarak ortaya koyduğumuz ilkesel duruşumuzu devam ettiriyoruz.Bundan hareketle mevcut şartları göz önünde bulundurarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini devam ettirme yönünde irade beyanında bulunan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık. Hüda Par olarak Diyarbakır ve Batman'da bağımsız adaylar, 79 ilde ise tam liste olmak üzere 81 ilde milletvekili seçimlerine parti olarak katılıyoruz. Bu doğrultuda "Önce İnsan Öncelik Adalet" diyen partimiz HÜDA PAR'ın mecliste temsiliyetini sağlamak için bütün vatandaşlarımızı 24 Haziran milletvekili genel seçimlerinde Hüda Par'a oy vermeye davet ediyoruz." Dedi.

"TOPLUMSAL KUTUPLAŞMA GİDEREK ARTIYOR"

Türkiye'de toplumsal bir kutuplaşmanın  giderek  attığına dikkat çeken Salih Demir, Adaletin tesisi ve doğru bir siyaset için çabaladıklarını ifade etti. Salih Demir, " Bizler , davamızı anlatabilmek için köy köy dolaşıyoruz. İnsanlara  kendimizi anlatıyoruz. Bizler doğru siyasetimizin merkezine aziz insanı ve adaleti koyduk. Zira ülkemizin bunlara ve adalete çok ciddi ihtiyacı var. İnsan maalesef fıtratından uzaklaştırıldı, itibarsızlaştırıldı. Siyasetimizle insanın kaybettiği itibarını kazandırmak için sahadayız. Halkımızın içindeyiz. Halkımızın da doğru siyasete ve adalete ne kadar ihtiyacı olduğunu gördük. Halkımızın ilgi ve alakaları bize güç verecektir."diye konuştu.

 

 

 

 

HABER: ASLIHAN ERDEM

İPEKYOLU HABER ADANA

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz