İpek Yolu Haber Ajansı

Nimet Abla’da metrelerce bilet kuyruğu

Nimet Abla’da metrelerce bilet kuyruğu

Nimet Abla’da metrelerce bilet kuyruğu

Yılbaşı özel çekilişine iki hafta kala vatandaşlar, Eminönü’ndeki ünlü bilet gişesi önünde bugün de uzun kuyruk oluşturdu


Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişi için bilet satışları devam ediyor.
Bu yılki ikramiye 80 milyon lira.
Tam bilet 80, yarım 40, çeyrek bilet de 20 liradan satılıyor.
Eminönü’ndeki ünlü bilet gişesinin önünde bugün de çok sayıda kişi, bilet alabilmek için kuyruğa girdi. Yılbaşı özel çekilişine iki hafta kala farklı kentlerden ve İstanbul’un farklı ilçelerinden Eminönü’ne gelen vatandaşlar, öğleden sonra gişenin önünde yoğunluğa neden oldu.


"ÇOCUKLARA DAİRE ALIP, DÜNYA TURU YAPACAĞIM"

Milli Piyango bileti almak için sırada bekleyen Kemal Şanlı, "Emekliyiz, hayallerimiz var. Çıkarsa çocuklara birer tane daire alıp, dünya turu yapacağım. Umutla yaşıyoruz. Meşhur olmuş bir Nimet Abla. Nerelerden kalkıp buraya geliyoruz. Ben Bahçelievler’den geldim.  Şehir dışından gelenler bile var." şeklinde konuştu.


"ÇOK BÜYÜK HAYALLERİM VAR"

Ataşehir’den bilet almak için Eminönü’ne gelen Hülya Işın, "Hayalim çok. Çok büyük hayallerim var. En önemlisi ev. Önceliğim ev olacak. Ev aldıktan sonra iş yeri açmayı düşünüyorum. Sonra çocuk yetiştirme yurduna yardımda bulunmayı düşünüyorum. Ben bilet almak için Ataşehir’den geldim. İki tane çeyrek bilet alacağım. İş yerinden arkadaşlarım da sipariş verdi. Onlar için de alacağım. Çekiliş günü İstanbul’da ailemle olacağım. Bilet bana çıkarsa buraya tabii ki geleceğim." ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR ORTALAMA 1 SAAT SIRADA BEKLİYOR

Büyük ikramiye için çekilişe iki hafta kala vatandaşlar ortalama 1 saat sırada bekledikten sonra gişeye ulaşıyor.


ORHAN OYANIK 
 İPEKYOLU HABER ÇANAKKALE 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz