İpek Yolu Haber Ajansı

ÇOCUKLARIN İZİN GÜNÜ ÖNCESİ OYUN ALANLARI VE PARKLAR DEZENFEKTE EDİLDİ


Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri kent merkezinde bulunan park ve oyun alanlarının dezenfekte işlemlerine devam ediyor.

Korona Virüs önlemleri kapsamında sürecin başladığı günden bugüne kadar çalışmalarına aralıksız sürdüren Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri, 0-18 yaş aralığındaki çocuklar ile gençlerin 10 Haziran Çarşamba, 12 Haziran Cuma günü sokağa çıkma tarihleri öncesinde kent genelinde bulunan park ve bahçelerin dezenfektelerini gerçekleştirdi.

Vatandaşların ve özellikle çocukların ortak kullanım alanı olan parkların ve oyun alanlarının dezenfeksiyon çalışması yaptıklarını belirten Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri; “Halk sağlığının korunması amacıyla, kent merkezinde bulunan park ve oyun alanlarındaki çocuk oyun grupları, oturma grupları, spor aletleri ve çöp kovaları dezenfekte ediliyor. Yapmış olduğumuz bu uygulamayı özelikle çocukların sokağa çıkma günleri öncesinde sıklaştırarak yapmaktayız. Periyodik olarak devam edecek uygulamada, çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen organik dezenfektanlar kullanılıyoruz” dediler.


HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 

İPEK YOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz