İpek Yolu Haber Ajansı

ORTACA’DA 2. EL PAZARI KURULDU

     Muğla’nın Ortaca Belediyesi tarafından başlatılan ve ikincisi gerçekleştirilen “Ortaca 2.El Pazarı” yoğun katılımla 12.01.2020 Pazar günü belediye yanındaki Demokrasi ve Şehitler Meydanında gerçekleştirildi.

      Ortaca Belediyesinin 2. El eşyaları tüketiciyle buluşturduğu Ortaca 2. El Pazarı, 12 Ocak 2020 tarihinde belediye yanındaki Demokrasi ve Şehitler Meydanında gerçekleştirildi. Panayır havasında geçen etkinlikte 2. el eşya sahipleri eşyalarını tüketicilerin beğenisine sundular.

      2.El Pazarını ziyaret eden Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, ve belediye meclis üyesi İsmail Milat standları inceleyip, katılımcılar ile sohbet ettiler. Yoğun bir katılımın olduğunu ve olumlu görüşlerin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ‘’Bizler ekonomimizi canlandırmak, evde bulunan atıl durumdaki eşyaların geri dönüşümlerini sağlamak için Ortaca 2. El Pazarı yapmaya başladık. Buradaki kalabalıktan anlaşılıyor ki Ortaca 2. El Pazarını kurmak ile doğru bir adım atmışız. Bundan sonra Ortaca 2. El Pazarımızı her ayın ikinci pazarı gerçekleştirerek geleneksel hale getireceğiz. Tüm katılımcılara ve vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz