İpek Yolu Haber Ajansı

OTOBÜS ŞÖFÖRÜ ARAÇTA YANLIZ KALAN KADINI TACİZ ETTİ.

Otobüs şoförü F.Y., genç kadına yardımcı olacağını söyleyerek güzergahına devam etti. Bir süre sonra otobüste yolcu olarak Z.K., ve başka bir kadın kaldı. Otobüs şoförü bir süre sonra son durağa gelindiğini söyleyerek araçta bulunan diğer müşteriyi de indirerek Z.K., ile yalnız kaldı. Bu sırada şoför F.Y., araçtan inmek isteyen Z.K.’ya kendisini istediği yere yakın bir alanda indireceğini söyleyerek kalmasını sağladı. 

Otobüsü tekrar hareket ettiren genç şoför bir süre ilerledikten sonra otobüsü Taksim tünel son durağına yakın bir tenhada durdurarak ışıkları kapattı. Genç kadının yanına gelen şoför, ’Korkma sana yardımcı olacağım’ diyerek özel sorular sormaya başladı. Konuşma sırasında Z.K.’nın yüzünde bulunan maskeyi indirmeye çalışan F.Y., cinsel tacizde bulunmaya başladı.

Genç kadın yaşadıkları karşısında bağırmaya başlayınca öfkelenen otobüs şoförü, ’Neden bağırıyorsun o..., sizin fiyatınız 100 lira, seninle birlikte olup paranı vereceğim’ şeklinde konuştu. Yaşadığı şok karşısında yardım çığlıkları atan genç kadın, şoförün sefer saatinin gelmesiyle olay yerinden taksiye binerek evine gitti.



HABER: NECAT DÜRÜMLÜ
İPEK YOLU HABER / İSTANBUL


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz