İpek Yolu Haber Ajansı

Partnerim vahşi olmalı


 

Sahil Güvenlik dizisinde rol almasıyla birlikte bir anda tüm dünyanın tanıdığı oyunculardan biri haline gelen Carmen Electra’dan ağızları açık bırakacak cinsten itiraflar geldi.

Carmen Electra - Album on Imgur

 Electra, ilerleyen yaşına rağmen enerjisini kaybetmediğini belirterek cinselliğin verdiği rahatlığı sevdiğini söyledi. Electra, yatakta vahşi partner tercih ettiğini de sözlerine ekledi. PARTNERİMİN VAHŞİ OLMASINI TERCİH EDİYORUM"Carmen Electra, "Cinselliğe düşkün biriyim. Sevişmenin gevşetici etkisi beni huzurlu yapıyor. 

Carmen Electra sexy bikini HD Wallpaper - Wallpapers.net

Yatakta partnerimin vahşi olmasını tercih ediyorum. Yaşım ilerlemiş olabilir ama enerjimi henüz kaybetmedim" ifadelerini kullandı. Asıl adı Tara ’Patrick’ olan güzel yıldız, 1991 yılında sahne adını Carmen Electra olarak değiştirmişti. KUŞ BEYİNLİLERLE YAKIN OLMAK İSTEMEM"49 yaşındaki oyuncu, "Çok da akıllı olmayan sevgililerden bıktım" dedi. Electra, çok ünlü olmayan bir adamla da romantik bir ilişki yaşayabileceğini ama "kuş beyinli" diye tanımladığı kişilerle yakın olmak istemediğini de sözlerine ekledi. Carmen Electra, 1998-1999 yılları arasında Dennis Rodman ve 2003-2007 yılları arasında Dave Navarro ile evli kalmıştı.

carmen electra baywatch suit - Google Search | One piece, Carmen electra,  Swimsuits


Electra, bir zamanlar Sahil Güvenlik (Baywatch) dizisinde oynuyordu



HABER: ARZU GÜÇLÜ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz