İpek Yolu Haber Ajansı

PERU İLE TÜRKİYE ARASINDAKİ TİCARET VE KOOPERASYON FIRSATLARI

Online Panel Global bir organizasyon olan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI)’nin İstanbul şubesi ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliği ile gerçekleşecek olan “Ticaret Köprüsü” projesi geçen sene olduğu gibi bu sene de ticaret fırsatları sunmaya devam ediyor.

28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 20:30’da JCI İstanbul tarafından DEİK işbirliği ile ‘’Ticaret Köprüsü’’ proje kapsamında gerçekleşecek olan etkinlik dış ticaretle ilgilenen ve Peru hakkında bilgi sahibiolmak isteyen tüm katılımcılar için ciddi farkındalıklar ve iş bağlantıları sunabilecek ‘’Peru ile Türkiye Arasındaki İkili Ticaret ve Öne Çıkan Kooperasyon Fırsatları’’ başlıklı online etkinlik Zoom üzerinden gerçekleşecektir.

Ticaret ve Lojistik Uzmanı Hugo Juan Guevara Vasquez ve İntera Sağlık Ürünleri Genel Müdürü - Amazon Andes Export Saç Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Resmi Distribütörü Ahmet Menteş katılımcı olarak yer alacaktır. Sayın Hugo Guevara ‘’Peru Türkiye Arasındaki Ticari İlişkiler’’ konulu sunum yapacaktır. Türkiye ve Peru ‘dan diplomatlar, DEİK üyeleri etkinlikte konuk olarak yer alacaktır. Etkinlik Zoom üzerinden gerçekleşecektir.

JCI İstanbul tarafından DEİK işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen ‘’Ticaret Köprüsü’’ projesi 2020 yılında dış ticaret ile ilgilenenler için yurtdışı ticaret fırsatları ile ilgili ciddi farkındalıklar ve iş birlikleri sağlamıştır.  Ticaret Köprüsü projesinin temel amacı Türkiye ve diğer ülkeler arasındaki bilinirliğin karşılıklı olarak arttırılması, ticari , ekonomik işbirliğinin arttırılması, ülkelerin kültürel olarak tanıtılmasıdır. İki ülke arasında ticari, kültürel, ekonomik köprüler kurulması hedeflenmektedir.



HABER: FIRAT ZURLU 

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz