İpek Yolu Haber Ajansı

SÜLE MAHALLESİ MUHTARLIK ODASINA VE KÜTÜPHANESİNE KAVUŞTU


 

 

Çan İlçesine bağlı Terzialan Beldesi / Süle Mahallesi , muhtarlık odasına ve kütüphanesine yaptığı hayır ile kavuştu.Muhtar Aziz Keskin Seçimlerde verdiği Kütüphane kurma vaadini.yerine 2,5 ay sonra yerine getirdi

16 Haziran 2019 Cumartesi günü öğle namazından önce başlayan hayır programı , öncelikle hocaların okuduğu Kuran- Kerim – Mevlid-i Şerif ve İlahilerin ardından , Erhan GÖZDEN tarafından vaazı – nasihat edildi. Mevlit programına , Terzialan Beldesi/Çakmakçayır Mahallesi 1.nolu merkez camii imam kayyımı Fatih ZEYBEK , Çan Akşemsettin camii imam kayyımı H.İbrahim ŞAHİN , Karakoca Köyü imam kayyımı Mustafa GÜLPINAR , Çakılköy imam kayyımı Mustafa DUR ve Erhan GÖZDEN katıldı.

 

Öğle namazından sonra da , Tas Kebabı , Bulgur Pilavı , Höşmerim Tatlısı ve Ayran ikramı yapıldı. Yemeğin ardından Çan Fen Lisesi Halk Oyunları ekibi hayır programına büyük renk kattı.

 

Hayıra çok sayıda misafirin yanı sıra , Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL , Terzialan Belediye başkanı Tuncay GÖYMEN , Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ , Çanakkale il Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Cemil Agas , Can İlçe Başkanı Atilla ERBİL , Çan İl Genel Meclis üyesi Ömer ŞAHİN , Çanakkale Ak Parti İl yönetim kurulu üyesi  Seyfi BULUT , Çanakkale il genel meclis başkanı Sadık Göğüsgeren , Çan Chp il genel meclis üyesi Erdal Güler , Ak Parti İlçe Başkanı Orhan ARSLAN , Terzialan Ak Parti Belde Başkanı Ahmet TÜMER , Jandarma komutanı Jan. Yzb. Cengiz Mete YAVUZ , Çakmakçayır Mahallesi Muhtarı Turhan ÇETİN , Çan esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Emin GÖRGÜN , Çan esnaf ve kefalet kooperatifi başkanı Davut TEKNE , Çan ziraat odası başkanı Hasan ŞAHİN , Çakılköy muhtarı Turgay ŞAHİN , Terzialan camileri yaptırma ve yaşatma derneği başkanı Mehmet KURT , çok sayıda esnaf , sivil toplum örgütleri , çevre köy muhtarları , çok sayıda iş adamı ve siyasi parti temsilcileri , kadın kolları üyeleri katıldı. Daha sonra Süle Mahalle Muhtarlığı ve Kütüphanenin açılışı yapıldı.Süle Mahallesi Muhtarı Aziz KESKİN gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bugün benim için çok anlamlı ve güzel bir gündü geleneksel köy hayrımızı ve söz verdiğimiz Muhtarlık hizmet binamız ve Süle mahallesi kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik. Baba ocağı Dedemizin mülkünü kendi imkanlarımızla restore edip hizmete açtık. İnşallah gençlerimiz ve mahallemiz için faydalı olur . tüm öğrencilerimizi ve kitap severleri bekliyoruz.Bu kütüphanenin olşmasında Başta Amcam Halil Keskin`e ve keskin ailesine , Kardeşim Ahmet Keskin `e katkılarından dolayı Ercem Mobilya ya, ve dostalarımıza teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca kütüphanemize katkıda bulunan Etili Seramik , Maltepeli Mobilyaya da şükranlarımı sunuyorum. Çan süt üreticileri birliğine de ayran desteği  için çok teşekkür ediyorum. Çan Fen Lisesi halk oyunları ekibine güzel gösterileri için açılışımıza hayrımıza renk kattıkları için şükranlarımı tebriklerimi sunarım. Ses sistemlerinde bizlere yardımcı olan Armoni Müzik Erhan EROL’a çok teşekkür ediyorum.

Mahalle hayırımıza katkılarından dolayı tüm Süle mahallesi halkımıza,dostlarımıza,Terzialan Belediyemize , Belediye Başkanımza teşekkür ederiz Allah razı olsun Rabbim yapılan hayrımızı kabul etsin. Hayrımıza ve açılışımıza Yoğun Katılımlarından Dolayı Tüm Halkımıza , Misafirlerimize ,Çan kaymakamımıza ,Çan Belediye Başkanımıza ,Terzialan belediye başkanımıza , İlçe jandarma komutanımıza , il genel meclisi başkanımıza , ilgenel meclisi üyerimize , il müdürlerimize , ilçe müdürlerimize , oda başkanlarımıza Muhtar Arkadaşlarıma , STK larımıza , Siyasi Parti Temsilcilerine , İmam Hatiplerimize , Hocalarımıza,dostlarımıza ve katılan herkese gönülden teşekkürler” dedi.

 

 

HABER: ORHAN OYANIK

İPEKYOLU HABER ÇANAKKALE

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz