İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAHİNBEY AMPUTE İÇ TRANSFERDE BİR İMZA DAHA ATTIRDI


Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı yeni sezon öncesinde transfer hamlelerini sürdürmeye devam ediyor.

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı iç transferde defans oyuncusu Ali Molon ile sözleşme yeniledi.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI İSTİYORUZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, transfer çalışmalarının önemli hamleler yaptıklarını belirterek, "Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak Ampute Futbol takımızın yeni sezonda başarılı olabilmesi ve şampiyonluk kupasını Gaziantep'e getirebilmesi anlamında çalışmalarımız sürüyor. Ali bizim evladımız gibi oldu. Yedi sezondur Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'na hizmet veriyor. Yeni sezonda da güçlenen kadromuzun içerisinde olacak. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

TAKIMDA KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Mavi beyazlı ekip ile sözleşme yenileyen Ali Molon, transferden duyduğu mutluluğu dile getirerek "Şahinbey Ampute Futbol Takımı ile sözleşme yenilediğim için oldukça mutluyum. Bu sezon mavi-beyazlı takımdaki 7. sezonum. Uzun süredir buradayım ve bende Gaziantepli oldum. Tüm çalışmalarımızın sonunda Şampiyon olmak istiyoruz. Bu takımada şampiyonluk yakışır. Yönetimimiz bu anlamada önemli yatırımlar yaptı. Yeni gelen arkadaşlarımız ile birlikte Gaziantep'e şampiyonluk kupasını getireceğimize inanıyorum" dedi.

İPEKYOLU HABER MERKEZİ 

HABER NAZMİYE GÜLMÜŞ

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz