İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN İSTİKLAL MAHALLESİ'NE BİR TESİS DAHA


 

Şahinbey Belediyesi, daha önce gençlik merkezi ve uzay çatılı Pazar yeri yaptığı İstiklal Mahallesi'ne bir tesis daha yaparak hizmete açmaya hazırlanıyor.

 

Şahinbey Belediyesi'nin ilçedeki her mahalleye bir sosyal tesis ve taziye evi kazandırma çalışmaları aralıksız sürüyor.  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İstiklal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sosyal tesiste incelemelerde bulundu.

 

VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, İstiklal Mahallesi'nin büyük bir mahalle olduğuna dikkati çekerek, "İstiklal Mahallesi'ne yaptığımız sosyal tesisimiz tamamlandı ve tefrişatı yapılıyor. Bu hafta sonuna kadar tesisimizi vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız. İstiklal Mahallesi yaklaşık 25.000 nüfusu olan büyük bir mahallemiz. Bu mahallemize daha önce gençlik merkezi ve uzay çatılı pazar yeri yapmıştık. Şimdi ise bir hayırseverimiz tarafından yaptırılan altı taziye evi üstünde ise kursların verilebileceği iki katlı bir sosyal tesisimizi mahallemizin hizmetine sunacağız. Tesisimizin şimdiden mahallemize ve Şahinbey İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


HABER: AYFER KILIÇ
İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz