İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAHİNBEY ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR



Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında marketlerdeki ve bakkallardaki son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere imha edilmek üzere el koydu.

Vatandaşın sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri iş yerlerine yaptığı denetimler sonrasında 16.019 adet son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünlerine el koyarak imha etti.

 

ZABITALARIMIZ 7/24 ESASINA GÖRE ÇALIŞIYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekiplerinin vatandaşın sağlığı için gece gündüz çalıştığını belirterek, "Şahinbey Belediyesi zabıta ekiplerimiz vatandaşımızın sağlığı için 7/24 esasına göre denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ocak ayı içerisinde yapılan denetimlerde 16.019 adet son kullanma tarihi geçmiş ürüne zabıta ekiplerimiz el koydu. Bunların içerisinde çok çeşitli ürünler var. Bu konuda vatandaşlarımızı uyarmak istiyorum. Nereden alış veriş yaparlarsa yapsınlar mutlaka  aldıkları ürünlerin son kullanma tarihini kontrol etsinler. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri, markalı ürünler dahi olsa zehirlenmelere sebebiyet verdiği aşikâr. Bu konuda özellikle ailelerin çocuklarına aldıkları yiyecek ve içeceklere dikkat etmesi gerekiyor" dedi.


HABER: ALİ DUYSAK

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz