İpek Yolu Haber Ajansı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in, “Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü” mesajı:


“Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, desteğini de halktan alan Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bugün, yaptığı görevi bir meslek olarak görmenin ötesinde güçlü bir vatan sevgisiyle tüm zorlukların üstesinden gelen emniyet mensuplarımız hukuk kuralları çerçevesinde, insan haklarına saygılı, çalışkan, özverili bir tutumla görevlerini sürdürmektedir.

Bunun yanı sıra vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardımsever bir tutum sergileyen polislerimiz;  başarıları, fedakârlıkları ve kahramanlıklarıyla milletimizin gönlünü ve sevgisini kazanmıştır.

Güven ve huzur içerisinde yaşamımızı idame ettirmenin ve yaşanılan ortamın bozulmaması için sadece polis teşkilatımızın değil vatandaşlarımızın da aynı özveriyle topluma sahip çıkması gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor; emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan emniyet teşkilatımızın her kademesindeki çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum.”


HABER: NURİ GÜLER

İPEK YOLU HABER SAMSUN


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz