İpek Yolu Haber Ajansı

SAMSUN MİLLETVEKİLİ KIRCALI' NIN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI



Samsun AkParti Milletvkili Orhan KIRCALI, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve Haftasınedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yaşamın, insanlığın bir gerçeği olan engellilere sahip çıkmak, sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve engellilerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak önlemler almak, bu konuda çalışmalar yapmak hepimizin sorumluluğudur ve toplumun her kesiminden bireyleri de çok yakından ilgilendirmektedir.

 Bizler engelli vatandaşlarımız için değişen şartlara ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, devlet ve toplumun bütün kesimleri birlikte engellilerimizi çok daha iyi bir seviyeye hep beraber taşımalıyız.

 Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumumuzu güçlendirecektir. Umudun ve sevginin olduğu yerde engel yoktur.

Bafra İlçe Sosyal Hizmet Merkezi ile İlçe Belediye Başkanlığımızın birlikte düzenledikleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı’ na katıldık."

Samsun Ak PartiMilletvekili programda tümengellilerle yakından ilgilendiği gibi ayrıca engelli yazar Mert Can Çelebi ile de bir süre sohbet edip bir hatıra fotoğrafı çektirerek 3 Araık Engeliler Günü’ nü kutladı.






HABER: Oktay ZERRİN

İPEKYOLU HABER BAFRA  /   SAMASUN

 

 

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz