İpek Yolu Haber Ajansı

SAMSUNDA NERMİN EKER RÜZGARI

Bu yıl ikincisi düzenlenen  Aşıklar ve Şairlerin Dilinden Anma Etkinliği Samsun’da yapıldı. Etkinliği hazırlayan ve sunan ayrıca İpekyolu Haber Ajansı Karadeniz Bölge Müdürü sayın Nermin EKER’ in yaptığı İlkadım Belediyesinin destekleriyle yapılan etkinlik görülmeye değerdi.

Etkinliğe

AŞIK MUHSİN YARALI

AŞIK MEHMET KAPTANİ

AŞIK MAHMUT ÇİLELİ

ÖKSÜZ OZAN

OZAN KAHRAMANİ

ŞAİR AYŞE BULUT

ŞAİR BİLAL YAZICI

ŞAİR AHMET CİBELEK

ŞAİR DOĞAN KAN

Katıldı .

Ayrıca konukların arasında İpekyolu Samsun İl Müdürü sayın Nuri GÜLER ,Samsunlu şair Nebiye AYAZ  da davetliler arasındaydı.

 İPEKYOLU HABER AJANSI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ DUYSAK’ında katıldığı etkinlik görülmeye değerdi. Etkinlik Aşık Muhsin YARALI ve Aşık Mehmet KAPTANİ’nin hoş geldiniz atışmasıyla başladı.Samsun İlkadım Belediyesine ait  Acem Tekkesi Kültür Merkezinde saat 19.00 başlayan etkinliğe yüzlerce Samsunlu  sanat sevenler katıldı.

Sahneye gençlerin giydiği asker kıyafetleri eşliğinde sahne alan şair Ayşe BULUT VE ÖKSÜZ OZAN şehit düşen kardeşlerine yazdıkları şiirler katılımcıları gözyaşlarına boğdu, şairleri ayakta alkışlandı. AŞIK Muhsin YARALI VE AŞIK Mehmet KAPTANİ  AŞIK Mahmut ÇİLELİ ,AŞIK ÖKSÜZ OZAN ,OZAN KAHRAMANI atışmaları dinlemeye değerdi. Etkinlik sonunda İlkadım Belediyesinin saat kulesi ve etkinliği hazırlayan Nermin EKER’in   günün anısına kendi el emeği göz nuru ile işlediği iğne oyası havlusu ve gece anısına yaptırdığı  kupa bardağı  verildi.

 Etkinliği düzenleyen  İPEKYOLU HABER AJANSI  Karadeniz Bölge Müdürü Nermin EKER'in büyük başarısından dolayı kutlar başarıların devamını dileriz .

 

HABER ALİ DUYSAK

İPEKYOLU HABER SAMSUN

Haber Videosu

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz