İpek Yolu Haber Ajansı

SAVCININ TUTUKLASINLAR TALEBİ RED EDİLDİ.


 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kağıthane’de bulunan bir fabrikada, 15 yaşındaki çocuğu darp eden ve kameraya çeken 2 şüphelinin adli kontrolle serbest bırakılmasına itiraz ederek tutuklanmalarını talep etti.

 

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nin, savcılığın talebini reddettiği öğrenildi

 

Kağıthane’de 15 yaşındaki E.Y’nin, çalıştığı iş yerinde darbedildiği yönünde haberlerin yayınlanması üzerine Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatılmış, bu kapsamda 2 şüpheli gözaltına alınmıştı.

 

Ekipler, 15 yaşındaki E.Y’nin evine giderek ailesiyle görüşmüş, babanın, 1,5 yıldır Kağıthane’de faaliyet gösteren bir tekstil atölyesinde çalışan oğlunun, iş yeri sahibi Yücel B. tarafından darbedilip görüntülerinin videoya çekildiğini beyan etmesi üzerine, E.Y, babasıyla birlikte hastaneye götürülerek darp raporu alınmıştı.

 

Ardından mağdur çocuk ve babası gerekli işlemler için Üsküdar’daki Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülmüştü.

 

Bu arada E.Y’nin yaklaşık 11 yıl önce yüksekten düşme kaynaklı beyin ameliyatı geçirdiği, bu ameliyat sonrasında herhangi bir engelinin olduğuna dair sağlık raporunun bulunmadığı belirtilmişti.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle nöbetçi İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliğine gönderilen Yücel B. ile Samet K. adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

 

HABER:Özkan Güli

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz