İpek Yolu Haber Ajansı

Sermet Erkin, TUFAG’lı Çocukları Büyüledi

Türkiye’nin en ünlü illüzyonisti Sermet Erkin, 23 Ocak Pazar günü Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte TUFAG’lı çocuklarla bir araya geldi.


 


 

“Her Yaştan Çocuklar İçin” sloganıyla Türkiye’nin her bölgesinde binlerce gösteri düzenleyen Sermet Erkin, Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin organizasyonuyla TUFAG’lı çocuklara yarıyıl tatilinde unutamayacakları bir gün yaşattı. Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa TUFAG’lı çocuklar kadar büyüklerde ilgili gösterince RDKM Özgecan Aslan Salonu tamamıyla doldu.

 

Türkiye’nin en başarılı derneği için Türkiye’nin en başarılı illüzyonistiSermet Erkin’in Yalova’ya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Dernek Başkanı Aydın Altıparmak, “Her zaman bahsettiğimiz gibi TUFAG büyük bir aile, bu büyük ailenin de zaman zaman bir araya gelmesi kadar doğal bir şey olamaz. Bu sebep ile 2021-2022 dönemi içerisinde bir etkinlik programı hazırladık. Kasım ayı içerisinde yetişkinlere yönelik LafazansStand-up gösterisini düzenledik. Bunun ardından karne hediyelerimizle birlikte çocuklarımıza bir etkinlik düzenlemek istedik. Türkiye’nin en ünlü illüzyonisti Sermet Bey ile iletişime geçtik ve bugün salonumuzun gerçek konukları olan çocuklarımız ile bir araya getireceğiz. Mart ayında bir organizasyonumuz olacak, bu organizasyonu bütün TUFAG ailesi için yapacağız. Halk müziğinin dev sesi Hüseyin Turan ile görüşmelerimizi tamamladık, 19 Mart tarihinde Altan Kültür Merkezi’nde bir yemek organizasyonumuz olacak. Haziran ayına gelince TUFAG Özel Gecemiz ve 35. Uluslararası Halk Dansları yarışmamızı yapacağız. Festivalimizin ardından 2 yurtdışı festival hazırlığımız var, bunları gerçekleştireceğiz ve 2021-2022 yılı etkinlik takvimimizi bitireceğiz.” dedi.

 

 

 

HABER: M.MUSTAFA DOĞAN

İPEK YOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz