İpek Yolu Haber Ajansı

SPOR YÖNETİCİSİ VE ARAŞTIRMACI YAZAR BEKİR AYAZ BUDO FEDERASYONUNA ANLAMLI ZİYARET.

Spor yöneticisi ve araştırmacı yazar Bekir AYAZ Türkiye Budo Federasyonu başkanı Murat DOĞAN’a nezaket ziyaretinde bulundu.



Spor ve sporcu dostu olarak bilinen Spor yöneticisi ve araştırmacı yazar Bekir AYAZ, Budo (Dövüş sporları ) genel merkezinde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında uluslararası yarışmalarda daha geniş organizasyonel anlamda başarılı olmak için çok fazla disiplin, özverili çalışma,geri bildirim ,mentörlük ,esneklik,sebat ve içsel motivasyon gerekmektedir.

AYAZ; Hilalin gölgesinde ay yıldızı başarı ile temsil edecek sporcuların, imparatorluk terbiyesi almış bir ecdadın torunları olarak hedefe odaklanarak, ilham kaynağı olmak için çaba sarf etmelidir.

Budo federasyon başkanı Murat DOĞAN, ülkemizin uluslararası statüsünü ve dünyadaki etkimizi geliştirmede çok önemli bir rol oynayacak sporcular yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz.Budo Federasyonumuzu devlet ve spor camiasından bu güne kadar hiçbir yetkilinin ziyaret etmediğini belirterek ,bizleri  ziyareti ile onurlandıran ve her platformda bizlerden desteğini esirgemeyen spor yöneticisi Bekir  AYAZ’a teşekkür  ettiğini dile getirdi.

 

 

 

HABER: AHMET ÇELİK

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz