İpek Yolu Haber Ajansı

Spor yöneticisi ve Marketing Uzmanı Bekir AYAZ : AUBG Başkanı David R. Evans, PhD’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Spor ve Marketing pazarlama alanında dünya çapında son derece deneyimli olan spor yöneticisi ve iş insanı Bekir AYAZ merkezi Bulgaristan’ın Blagoevrat şehrinde bulunan American Üniversitesi AUBG’ye nezaket ziyaretinde bulundu


AYAZ ziyaret kapsamında, Amerika, farklı kültürlerin, etnik kökenlerin ve ırkların erime potasıdır. Bu farklı çevre bütün topluluklar tarafından kabul edilmenizi ve ayrımcılığa yer olmamasına yardımcı olan bir ülkedir. Amerikan üniversitesi, yüksek akademik standartlara sahip olup, Kaliteli eğitim, eşsiz müfredatı, çok kültürlü çevresi ve bol fırsatları sunan akademik bir kurumdur.

Ziyaret sırasında söz konusu üniversite ile spor ve pazarlama, marketing, spor ekonomisi konularında FC Pirin Blogoevgrat spor kulübü ile   network ikili iş birlikleri için çalışma yapacaklarını dile getirdi.

AUBG Başkanı David R. Evans değerli ve üretken bir akademisyeni ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını, konuğumuzun üniversitemizi onurlandırdığını, ikili iş birliği konusunda çalışmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir kendisine şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

 

HABER: AHMET ÇELİK

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz