İpek Yolu Haber Ajansı

Taraftardan Celal Doğan'a sürpriz


Seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep Kalesi çevresinde çalışmalarını sürdüren Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, Gaziantepspor Taraftarları tarafından tezahüratlarla karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep Kalesi çevresinde çalışmalarını sürdüren Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, Gaziantepspor Taraftarları tarafından tezahüratlarla karşılandı. Kırmızı siyahlı taraftarlara seslenen Doğan, Gaziantepspor ruhunun ölmediğini ve küllerinden yeniden doğacağını söyledi.

Demokratik Sol Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, Gaziantep Kalesi civarında Gaziantepspor Taraftarları tarafından karşılandı.   Marşlar, Şampiyon yap bizi, cehennemde yak bizi', ‘Efsane Başkan' tezahüratları ile karşılanan Doğan, gençlerin tezahüratlarına selam vererek karşılık verdi.

Taraftarlarla bir araya gelen Doğan, "Yapmış olduğunuz bu tezahüratları 10 binlerce kişi ile birlikte Avrupa'da seslendirdik. Almanya'da, Hollanda'da, Avrupa'nın pek çok şehrinde ‘Gaziantepspor' diye bağırıldı. Üç büyükler Gaziantep'e ayakları titreyerek gelirdi. Özelliklede Roma'yı UEFA Kupası'nda yendiğimiz zaman Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiştik. Gaziantepspor Başkanlığını bıraktığım zaman çok itibarlı, haysiyetli bir takımımız vardı.  Alt yapıda 480 sporcumuz, 3 takımımız vardı. Gaskispor 3.Ligde, Büyükşehir Belediyespor 2.Lig'de, Gaziantepspor Süper Ligde mücadele ediyordu" dedi.

                                                                                                                   

GAZİANTEPSPOR'A SAHİP ÇIKILMADI

Gaziantep esnafının Gaziantepspor'a sahip çıkmadığını söyleyen Doğan, "Ne yazık ki 2004 yılında başkanlık görevini bırakırken, Gaziantepspor'un Gazianteplilerde kalması için çok uğraştım. Gaziantep'in tüm zenginlerine çağrıda bulundum, basın toplantıları düzenledim. ‘Gelin Gaziantepspor'a sahip çıkın'   dedim.  Ancak Gaziantepliler bu takıma sahip çıkmadılar, önce 1.lige, sonra 2.lige en son olarak 3.lige düştü. Gaziantepspor'un tarihi ölmedi. Biz Gaziantepspor'u küllerinden yeniden doğduracağız."



HABER: FATİH DEMİRTAŞ

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz