İpek Yolu Haber Ajansı

Tudem Yayın Grubu triatlon sporunun genç yeteneklerini ağırladı


Tudem Yayın Grubu’nun 2017 yılından bu yana sponsorluğunu üstlendiği Mavi Karga Spor Kulübü’nün altyapı takımı yayınevini ziyaret etti.

Eğitim ve kültür yayıncılığındaki otuz beş yıllık tecrübesi, nitelikli yayınları, her biri kendi alanında değer taşıyan markalarıyla çocuk, genç, yetişkin her yaştan okura seslenen Tudem Yayın Grubu, 2017 yılından bu yana sponsor olduğu Mavi Karga Spor Kulübü’nün altyapı takımını ağırladı.

Tudem Yayın Grubu Genel Müdürü M. Sinan Çam ve Genel Yayın Yönetmeni İlke Aykanat Çam tarafından karşılanan Mavi Karga Spor Kulübü sporcuları, önce yayınevini gezdi.

Ardından Yayın Koordinatörü Hülya Dayan’ın “Kitabın Kısa Yolculuğu”, Editör Hilâl Aydın’ın “Bir Editörün Maceraları”, Delidolu ve Desen Yayın Yönetmeni Ayşegül Utku Günaydın’ın “Türlerin Zenginliği” ve Grafik Tasarımcı Cemil Denizer’in “Yayınevinde Tasarlamak” başlıklı sunumlarını ilgiyle izleyen sporcular, metin çalışmalarından kapağına kadar bir kitabın üretim süreçleriyle ilgili bilgiler edindi.

Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyaretin sonunda takım sporcularına, aralarında Miyase Sertbarut’un imzaladığı Sisin Sakladıkları romanının da bulunduğu çeşitli armağanlar verildi.


“Tudem Yayın Grubu’nun desteği bize güç veriyor”

Kulübün Altyapı Direktörü Burak Bakırsoy, 2019 sezonunun ilk müsabakası olan Didim Triatlonuna çok kısa bir süre kala Tudem Yayın Grubu’na yaptıkları ziyaretin, sporcular için oldukça keyifli ve motive edici olduğunu söyledi. Bakırsoy, “Tudem ailesine çabaları ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz. Bu sene altyapıda bizim ilk yılımız. Her organizasyonun başlangıcı zordur ama çocuklarla çok deneyimimiz olmadığı için bu başlangıç açıkcası bizi epey endişelendiriyordu. Bu süreçte Tudem Yayın Grubu’nun bizimle birlikte olması, bizlere tahmin edebileceğinizden çok daha fazla güç ve cesaret verdi. İşin maddi kısmı bir yana; sektörde fark yaratan, titiz ve özenli çalışmaları ile hem velilerin hem de eğitimcilerin gözünde ayrı bir yeri olan Tudem’in yanımızda olması bu başlangıcı çok daha güçlü yapabilmemizi sağladı. Bize ayrı bir sorumluluk yükleyen bu işbirliğini önümüzdeki dönemlerde triatlon sporuna her yönüyle hizmet eden bir akademiye dönüştürme yolunda birçok projeye imza atmayı umuyoruz,” diye konuştu.

Tudem Yayın Grubu Genel Müdürü M. Sinan Çam da Mavi Karga Spor Kulübü’ne sponsor olmaktan dolayı gurur duyduklarını ifade etti. Çam, “Sizi yayınevimizde ağırladığımız ve triatlon sporuna sizin gibi başarılı yeni yeteneklerin kazandırılmasına katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz. Burası sizin eviniz, her zaman bekleriz,” dedi.


HABER : AYFER KILIÇ

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz