İpek Yolu Haber Ajansı

Tudem Yayın Grubu, yeni eğitim öğretim yılına hazır


35. yılını kutlayan Tudem Yayın Grubu,24 aydan 8. sınıfa kadar öğrencilere hitap eden 280 eğitim yayını, 81 üründe yer alan yeni nesil sorular ve 172 çeşitte öğretmenlere sunduğu teknoloji desteğiyle yeni eğitim öğretim yılına hazır.

Türkiye’de nitelikli eğitimin yaygınlaşması adına 1984 yılından bu yana eserler üreten Tudem Yayın Grubu, 2019-2020 eğitim öğretim yılını yine sektörde ses getirecek yeniliklerle karşılıyor.

24 aydan 8. sınıfa, 280 çeşit yayın

Tudem Yayın Grubu’nun yeni eğitim öğretim yılı için hazırladığı ürün gamında Tudem Eğitim, BlokTest, Uçanbalık Eğitim ve BilgiKüpü markalarıyla 24 aydan 8. sınıfa kadar öğrencilere hitap eden 280 çeşit ürün bulunuyor. 

Geçtiğimiz yıllarda Uçanbalık Eğitim markasıyla hazırladığı 48+ ve 60+ erken öğrenme setleriyle eğitimciler ve anne babalardan tam not alan Tudem Yayın Grubu’nun okul öncesi koleksiyonuna bu yıl iki set daha ekleniyor. “Öğrenmeyi Seviyorum Seti” çocukların merak ve öğrenme ihtiyaçlarını karşılayacak kavram ve kazanımlar açısından zengin bir içerik sunarken “36+ Erken Öğrenme Seti” Milli Eğitim Bakanlığı Erken Öğrenme Programı, Reggio Emilia, PYP ve beyne dayalı öğrenme gibi ulusal ve uluslararası yaklaşımları esas alıyor. 

Tudem Yayın Grubu yeni öğretim yılında ilkokul birinci sınıf öğrencileri ve öğretmenlerine de daha zengin bir ürün yelpazesi sunuyor. 30 parçadan oluşan ve öğretim programlarındaki değişikliklere göre yenilenen “Tudem Okuma Yazma Seti”nin yanı sıra 15 parçadan oluşan ve uygun fiyatıyla dikkat çeken “BlokTest Okuma Yazma Seti”, okuma yazma öğretimindeki tüm süreçleri kapsıyor.

Tudem Eğitim ve BlokTest’in yeni nesil sorularla güncellenen 81 çeşit yayını, ortaokul öğrencilerini okulda ve sınavlarda başarıya ulaştırıyor. 

Bu yıl Tudem Yayın Grubu bünyesine katılan BilgiKüpü markası ise yeni nesil öğrenci ve öğretmen profilinin ihtiyaçları doğrultusunda yayınlar hazırlıyor. BilgiKüpü ürünleri, güncel içerikleri, yeni nesil soruları ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla olduğu kadar uygun fiyatlarıyla da öne çıkıyor.

172 yayında öğretmene dijital destek

Eğitim teknolojilerine büyük önem veren Tudem Yayın Grubu bu alanda yaptığı yatırımlarla 2019-2020 eğitim öğretim yılında tam 172 yayınında öğretmenlere dijital destek sunuyor. 

Tudem’in Öğretmenin Akıllı Asistanı AKAS sistemi,106 yayında hediye ettiği şifre ile akıllı tahta kullanımında öğretmenin işini çok kolaylaştırıyor. Öğretmenler ayrıca BlokTest’in 66 yayında sunduğu Mobil Ölçme uygulamasıyla optik okuma, ölçme ve raporlama süreçlerini 2 saniyede çözebiliyor.


Tudem Yayın Grubu Genel Müdürü Sinan Çam, “35 yıldır nitelikli eğitim yayıncılığı anlayışından ödün vermeden ürettiğimiz kaynak kitap ve setlerle öğrenciler, öğretmenler ve anne babaların tercihi olduk. Nesiller değişse de Tudem markasına duyulan güven hiç değişmedi. 2019-2020 eğitim öğretim yılında da öğrencilerin ihtiyacını, seviyesini ve öğretim programlarını esas aldığımız yayınlarımız ve öğretmenlerimize sunduğumuz teknoloji destekli zengin içerikler ile en iyiyi hedefliyoruz.” diyor.


HABER: AYFER KILIÇ

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz