İpek Yolu Haber Ajansı

TUTUK: TÜM BASIN MENSUPLARININ GÜNÜ KUTLU OLSUN

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tutuk; “Kamuoyunun doğru, eksiksiz ve hızlı şekilde bilgilendirilmesi için gecesini gündüzüne katan tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.


Başkan Vekili Tutuk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Tutuk, mesajında şu cümlelere yer verdi;

“Haberleşme alanlarında yaşanan hızlı gelişim ile birlikte başta internet ve sosyal medya olmak üzere bilgiye ve habere erişimin çeşitlendiği günümüzde, sorumlu ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan gazetecilerimizin yaptıkları görevin önemi daha da artmaktadır.

Halkın tarafsız haber alma hakkının en etkin şekilde kullanmasına aracılık eden basın kuruluşları ve mensupları oldukça önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedir.

Kamuoyunun doğru ve hızlı şekilde bilgilendirilmesi için gecesini gündüzüne katan, haberi bizlere ulaştırmak için saatlerce emek harcayan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”



HABER: : M.MUSTAFA DOĞAN 
İPEK YOLU HABER YALOVA

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz