İpek Yolu Haber Ajansı

Uçakta Tacize Uğrayan 17 Yaşındaki Oyuncu, Yaşadıklarını Canlı Yayınla Duyurdu

Hindistan’da Pazartesi günü Yeni Delhi’den Mumbai’ye seyahat eden 17 yaşındaki Bollywood oyuncusu Zaira Wassim, paylaştığı bir Instagram videosunda uçaktaki başka bir yolcu tarafından taciz edildiğini söyledi. Videoda Wassim, "Sürekli omzumu dürttü ve ayağıyla boynuma ve sırtıma dokundu. Biz ülkemizde kız çocuklarımıza bu şekilde mi sahip çıkacağız?" dedi.

TACİZCİ TUTUKLANDI

Videonun internette yayılmasının ardından olaya dahil olan Mumbai polisi, Cinsel Suçlar Yasası’nın Çocukları Koruma kapsamında bir kadına cinsel tacizde bulunma suçuyla Vikas Sachdeva isimli bir kişiyi tutukladı. Konuyla ilgili Vistara polis yetkilisi Sanjiv Kapoor, "Konuyu derinlemesine araştırıyor ve Zaira Wassim’i bu konuda tamamen destekliyoruz. Böyle bir eyleme karşı müsamaha gösteremeyiz" dedi.

EŞİ İDDİALARI REDDETTİ

Yerel haberlere göre, cinsel tacizle suçlanan Vikas Sachdeva’nın eşi Divya Sachdeva, kocasının masumolduğunu ve bir cenazeden döndüğünü söyledi. Eşinin çok yorgun olduğunu ve uçakta uyuyakaldığını iddia eden Divya Sachdeva, Wassim’in ilgi çekmek için böyle bir iddiada bulunduğunu söyledi.

Havayolu şirketi sözcüsü soruşturmayla ilgili havayolu yetkililerinin polise bilgi verdiğini söyledi ve "Zaira Wassim’in dünkü uçuşumuzda böyle bir eyleme maruz kalmasından ötürü çok üzgünüz" dedi.


haber merkezi


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz