İpek Yolu Haber Ajansı

Vali Gül, Ayakkabı Test Laboratuvarı’nı gezdi


Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu tarafından projelendirilen Ayakkabı Test Laboratuvarı’nı gezdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İpekyolu Kalkınma Ajansı ortaklığında tamamlanan laboratuvarda gerçekleştirilen işlemleri aşama aşama yerinde inceleyen Gül, Gaziantep’e böyle bir laboratuvarın kazandırılmasının şehrin sanayisi için son derece önemli olduğunu kaydederek projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösteren uygulama atölyelerini de gezen Gül, şehrin birlikte iş yapma kültürünün üniversite-sanayi işbirliğini içeren projelerde de başarılı bir şekilde görüldüğünü belirtti.

Ar-Ge çalışmaları için de önemli bir kaynak özelliği taşıyacak olan merkez ile Gaziantepli ayakkabıcılar, ürünlerini test için İstanbul’a göndermek zorunda kalmayacaklar.

Gül’e ziyaretinde Meslek Yüksekokulu Müdürü Necip Fazıl Yılmaz, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz eşlik etti.



HABER: AYFER KILIÇ

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz