İpek Yolu Haber Ajansı

VOLEYBOLDA EGE GRUP ŞAMPİYONU MUĞLA YURTLARI

GSB YURTLARI VOLEYBOL GRUP ŞAMPİYONASI MUĞLA’DA SONA ERDİ

34. kez düzenlenen GSB Yurtları Voleybol Ege Grup Şampiyonu Muğla Yurtları Erkek Voleybol Takımı oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı iller arası Voleybol müsabakaları dokuz ilin katılımıyla Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu’nda tamamlandı. 21 Mart Pazartesi günü Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın açılış konuşması ile başlayan Şampiyona 5 günün sonunda Cuma günü 16:30 da oynanan final maçıyla son buldu.

Antalya, Aydın, Denizli, Isparta, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinden 9 takım olmak üzere sporcu, antrenör ve idareci toplam 130 kişinin katılımıyla başlayan Şampiyonanın final maçı Muğla ve Aydın Yurtları arasında oynandı.

Cuma günü sabah Manisa ve Muğla arasında oynanan yarı final maçında Muğla, Manisa’yı 3-1 mağlup ederek, Aydın ile Isparta arasında oynanan diğer yarı final maçında ise Aydın, Isparta’yı 3-1 mağlup ederek adını finale yazdıran takımlar oldular.

Bugün Saat 16:30 oynanan Muğla Yurtları, ile Aydın Yurtları arasındaki final maçında Muğla, Aydın’ı 3-0 mağlup etti ve Ege Grubunun Şampiyonu oldu.

Şampiyon olan Muğla Takımının kupasını Gençlik ve Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Murat Kahraman, 2. olan Aydın Takımının kupasını Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, 3. olan Isparta Takımının kupasını ise Muğla Gençlik ve Spor Eğitim Şube Müdürü Sevil Nur takdim etti.

MUĞLA TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK

34. kez düzenlenen GSB Yurtları Voleybol Grup Şampiyonası 21-25 Mart 2022 tarihleri arasında 8 ilde yapıldı. 9 takımın mücadele ettiği Muğla’daki Şampiyonayı birinci tamamlayan Muğla Yurtları Erkek Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Muğla’da yapılan Grup Şampiyonasında Muğla Takımının Şampiyon olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, turnuvanın çekişmeli maçlara sahne olduğunu dile getirdi. Beş gün boyunca öğrencileri yurtlarda en iyi şekilde misafir ettiklerini ve Perşembe günüde Dalyan gezisi düzenlediklerini söyleyen İlman, güzel bir şampiyonayı geride bıraktık. Dereceye giren tüm takımları tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonasında ilimize başarılar diliyorum diyerek sözlerini noktaladı.

HABER: OSMAN ACAR

İPEK YOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz