İpek Yolu Haber Ajansı

Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol Göreve Başladı


Yalova İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Dr. Abdülaziz Yeniyol bugün itibarıyla görevine başladı.

 

Bayrampaşa İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Dr. Abdülaziz Yeniyol görevine başladı.

 

Yalova’nın yeni İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’u müdürlük binasına gelişinde İl Millî Eğitim yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılandı. İl Millî Eğitim Müdür Vekili Ahmet Aydın ve yöneticilerin sıcak karşılamasına teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, karşılamaya katılan daire memurlarının “Hoş geldiniz” dileklerini karşılıksız bırakmayarak tüm personelle selamlaştı.

 

 

İl Millî Eğitim Müdür Vekili Ahmet Aydın’dan görevi devralırken bir açıklama yapan Dr. Abdülaziz Yeniyol’u "Yalova’ya atanmış olmamın şahsım ve tüm Yalovalı hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Yeni İl Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Abdülaziz Yeniyol’a yeni görevinde başarılar dileriz.

 

Dr. Abdülaziz YENİYOL kimdir?

 

1968 İstanbul doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Felsefe ve Din Bilimleri Yüksek Lisansı yapmış daha sonra İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalında Doktorasını da tamamlamıştır. 

 

1994 ANTALYA/Serik- Gebiz İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, 1995-2001 İSTANBUL/Fatih- Vedide Baha Pars Ortaokulu Müdür Yardımcılığı, 2001-2003 İSTANBUL/Fatih- Ahmet Rasim Lisesi Müdürlüğü, 2003-2012 İSTANBUL/Fatih- Pertevniyal Lisesi Müdürlüğü görevlerini yapmıştır.

 

2012-2014 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmiştir.

 

2014-2020 tarihleri arasında Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Dr. Abdülaziz YENİYOL, 26.06.2020 tarihinde YALOVA İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

 

 Orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.



HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 

İPEK YOLU HABER YALOVA

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz