İpek Yolu Haber Ajansı

YAPIMCI ZEKİ SİNCAR VE ADEM SİNCAR BÜYÜK BAŞARISI

Buğra Kekik’in yönetmen koltuğunda oturduğu korku filmi iddialı geliyor. Yapımcılığını Zeki Sincar ve Adem Sincar’ın üstlendiği ‘Ceberruh’ 15 Ekim’de sinemalarda seyircisiyle buluştu.

Erhan Çelik’in sunumu ve Versace Enerji içeceklerinin sponsorluğu altında, gerçekleştirilen galaya. sanat dünyasından müzik dünyasına, sinema sektöründen siyaset basın ve medya dünyasına kadar geniş bir katılımcı yelpazesi galada yerini aldı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir


Galada İPEK YOLU Medya grup ödül aldığı gecede , İPEK YOLU medya grup tam kadro katıldı. Galada kimler yoktu ki; Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil, oyuncu Meral Konrat, Mehmet Çepiç, Selahattin Tadöğen, Gani Rüzgar Şavata, Tuncay Gençkalan, Tolga Yüce, Selçuk Kılıç, yönetmen Servet Aksoy, Hollywood oyuncusu Hz. İsa filminde Hz. İsa’yı canlandıran başrol oyuncusu Can Arduç, müzik dünyasından Doğuş, Güçlü Soydemir, Aysun Kaya, Berna Tan, Berna Karagözoğlu, Şahin Kendirci, Begüm Polat, Sinan Yılmaz, Abdulrahman Delen, Tefo, Öznur Güler, Şafak Sönmez, Gökhan Taşkın, medya dünyasının tanınmış isimleri Evren ve Evrim Yaslak geceye renk kattılar. Sıradan bir film galası bekleyenler ise karşılaştıkları festival ile adeta pandemi gölgesinde geçen uzun sürenin acısını çıkarttılar. İlk gösterim ardından konuk sanatçılar sahne alarak, özlenen şarkılarını davetliler için seslendirdi. Yapımcılar Zeki Sincar ve Adem Sincar tarafından geceye katılarak destek veren sanatçılara gecenin hatırası olan plaketlerin sunulmasıyla gece sona erdi.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir Adem Sincar dahil 4 kişi, sakal, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir Adem Sincar dahil 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir Adem Sincar dahil 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 14 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 18 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı ’ERKAN ÇELİK ESMA NUR AYDEMİR OĞUZ ÖZTAŞ HÜLYA DİKEN YAPIMCI: ZEKİ SINCAR- ADEM SİNCAR BARIS BAKTAŞ MERIÇ ve SEÇİL GÜLEN KOMİ GENEL KOORDİNATÖR: ATAKAN TAŞUR PROJE SORUMLUSU: OKTAY AKIŞLI TEKNİK SORUMLU: TANJU MENTEŞ GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: BATUHAN ÇELİK M. SULEYMAN USTEK YARDIMCI YÃNETMEN CANSU BERKAY ŞEFI: BERZAN YÜCEL SAÇ-MAKYAJ: HÜLYA KELEŞ SES: GÜVEN GÜVENA UĞUR MEYDAN MÜZİK: DUVAR MUSIC SERHAT ÖZEN EFE ONAT RAGMAN: CENGİZHAN ŞANVER ÃZCAN YİĞİT KAMERA ASiST/ PRODÜKSİYON SORUM ALKIŞ GRAFIK TASA :ANASTASIYA DOĞU BE RAK BENLİ GEZEN ERDAL ŞAHİN UÇAR ŞEVVAL BULDU BLACKWEL EYZA KARAGÖZ KURGU: BUGRA KEKİK BATUHAN ÇELİK’ görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı ’BUĞRA KEKİK ASABE NS’ görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı ’NARYO BUĞRA KEKIK и SI VS’ görseli olabilir



HABER: AYFER KILIÇ


Haber Videosu

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz