İpek Yolu Haber Ajansı

YENİ YAŞAM'DAN BELEDİYE'YE TEŞEKKÜR


Ayvalık'ta düzenlenen 24. Engelli Şenliği için Yalova Belediyesi'nin verdiği destekten ötürü Yeni Yaşam Engelliler Derneği Yönetimi, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Her yıl Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirilen şenliğe yurdun her köşesinden engelliler katılım sağlıyor. Bu yıl Yalova'dan 45 engelli vatandaşımız Ayvalık'ta yapılan şenliğe katıldı. Engelli vatandaşlarımızın şenliğe katılması için Yalova Belediyesi kendilerine araç tahsis etti. Yapılan katkıdan dolayı Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner'i makamında ziyaret eden Yeni Yaşam Engelliler Derneği yöneticileri, Yalova Belediyesi'nin yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ettiler.

"Göreve her zaman hazırız"

Yalova'nın engelsiz bir kent olması için çabaladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Güner; "Biz engelli vatandaşlarımız için her zaman göreve hazırız. Belediye Başkanımız Vefa Salman sizleri her alanda özel tutuyor ve sizlere özel insanlar diyor. Bu ayrıcalığı da yapmış olduğumuz her hizmette ön plana alıyoruz. Dün olduğu gibi bugünde, yarında sizlerin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.


HABER: MEHMET MUSTAFA DOGAN

İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz