İpek Yolu Haber Ajansı

ÖZKA LASTİK’İN AVATAR ATAKAN İLE ÇEKTİĞİ YENİ REKLAM FİLMİ ‘RAKİP TANIMAYAN PERFORMANS’ YAYINDA

Zirai ve iş makineleri sektörüne güçlü üretim altyapısı ve geniş ürün gamı ile öncülük eden yerli ve milli marka ÖZKA Lastik’in sınır tanımayan performansını aktaran yeni reklam filmi yayına girdi.

 Survivor All Star’da sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken, 2016’da şampiyon olarak sezonu tamamlayan ve aynı zamanda Muai Thai Şampiyonu olan Avatar Atakan’ın rol aldığı filmde, her türlü zorlu mevsimsel şartta ve darbede rakip tanımadan performans gösteren ÖZKA Lastik’le şampiyonun mücadelesi konu ediliyor.

İstanbul Beykoz’da çekilen film, markanın yeni dönem iletişim çalışmalarında öne çıkaracağı ‘yüksek performans’ özelliğine vurgu yapıyor. Filmde; büyük bir hangarda başlayan mücadele yağmur, çamur, kar, dağ, uçurum sahneleri ve mevsimsel geçişler konu alınarak en zorlu koşullarda devam ediyor. Bütün gücünü ortaya koyan Atakan’ın sert darbelere ve zorlu şartlara rağmen performansından herhangi bir şey kaybetmeyen ÖZKA Lastik’le dost oluşu ile film finalize ediliyor. Filmin yönetmenliğini üstlenen Sercan Çuhadar, senaryoyu gördüğü ilk andan itibaren büyük heyecan duyduğunu, kendi simülasyon evreninde geçen filmin benzerlerinden ayrıştığını ifade ediyor. Çuhadar, ‘Reklam filmlerinde şimdiye kadar kimi gerçekçi bir evrende ürününü gösterdi, kimi sporcularla özdeşleştirdi, kimi ürünle beraber yürüdü. Ama biz ürünümüze eziyet edecektik. İlk başta garip gelse de, reklam çeken bir yönetmen olarak bu fikrin muhteşem olduğunu düşündüm. Sonuçta bir marka rakiplerinin yaptığı filmin bir benzerini yaparak nasıl ayrışabilir ki? ÖZKA, ürününe film boyunca eziyet ettiriyor! Bunu gerçekçi bir dünyada görselleştirmek pek de akıllıca olmazdı. Bunun yerine lastiğe karakter yükleyecek bir simülasyon evreni kurmak gerekliydi. Gerçeğe çok benzeyen; ama kendi dinamiklerine sahip bir evren. Bu evrenin içine Avatar Atakan’ı da ekleyince, taşlar yerine oturmaya başladı. Artık elimde hem lastiğe hakkıyla eziyet edebilecek bir sporcu hem de kamera önü tecrübesiyle bir oyuncu vardı. Bahsettiğim ÖZKA evrenini kurmak için bir sürü farklı teknik kullandık. Yeri geldi steadycam ile koşturduk, yeri geldi sabit durduk. Ama, hiçbir şeyi “mış” gibi yapmadık. Islandık, çamurlandık, tozlandık, attık, atladık…. Evet, filmde gördüğünüz her şey gerçekten çekildi. Tek bir amacımız vardı. Filmin bütününe hizmet edecek doğru planları alabilmek. Aldık da… Bu malzemelerle kurgu yapmak ise işin eğlenceli kısmıydı. Sonuç olarak ortaya güzel bir iş çıktı. ‘ diyerek reklam filminin fikir aşamasından çekim aşamasına kadar yolculuğunu anlatıyor. Markanın iletişim yüzü olarak filmde de rol alan Avatar Atakan, yeni dönemde de Survivor macerasında adından söz ettiriyor.



HABER: ALİ DUYSAK

 

Haber Videosu

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz