İpek Yolu Haber Ajansı

İTALYA'DA YAPILACAK OLAN AVRUPA ELEKTRONİK DART ŞAMPİYONASINDA BİR PAZARYERLİ...







 Başarılarıyla Pazaryeri İlçesinin İlk Milli Sporcusu Olma Unvanını Kazanan Nisa İmran Torun, Haziran Ayında İtalya'da Yapılacak Olan Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası'nda Türkiye'yi Temsil Edecek. 

 

     Bilecik Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi kursiyeri ve aynı zamanda Halk Eğitim Spor Kulübü sporcusu olan Nisa İmran Torun 2018-2019 spor sezonunda “Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası” Yıldız Kızlarda 6. Ayak müsabakaları sonrası 3. olup, ustalar grubundaki müsabakalarda da 2. olduğu için, haziran ayında İtalya'nın Caorle kentinde yapılacak olan dart şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 

 

     Pazaryeri İlçesi'nin, yurtdışı spor müsabakalarında ilk defa bir milli temsilcisinin olması ilçede büyük bir sevinç ve gurur yaşattı. Şimdiden hemşerilerinin gönlünde taht kuran Nisa İmran Torun, büyük bir moralle İtalya şampiyonası için hazırlıklarına başladı. Pazaryeri Kaymakamı Sayın Fatih Kurt Bey, Belediye Başkanı Sayın Zekiye Tekin Hanım ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Sedat Büyük Bey sporcularının her zaman maddi manevi yanında olduklarını, başarısı için ne gerekiyorsa en büyük destekçisi olacaklarını beyan ettiler. 

 

     Aynı zamanda Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Sedat Büyük Bey, Nisa İmran Torun'un Milli Sporcu olma yolundaki en büyük emeğe sahip olan dart antrenörü Sayın Aydan Yavuz'u ve milli sporcusunu tebrik ederek, İtalya da yapılacak olan Şampiyonadan başarı ile dönmesini temenni etti. 

 

     Biz de İpekyolu Haber Ajansı olarak her zaman Nisa İmran Torun sporcumuzun en yakın takipçisi olacağız. Kendisine spor hayatında ve tüm yaşamında sonsuz başarılar dileriz... 

 

 

HABER: ZİYA VAR 

İPEKYOLU HABER BİLECİK 

 

 

 

Yorumlar

Bu yazıya henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

MHP LİDERİ SAYIN DEVLET BAHÇELİ 31 MART YEREL SEÇİMİ SONRASI TEBRİK ZİYARETLERİNE BİLECİK/SÖĞÜT’TEN BAŞLADI...

15.07.2019

...


Devamını Gör

BİLECİKLİ YAZARLAR, ŞAİRLER, GAZETECİLER, RADYO VE TELEVİZYONCULAR PAZARYERİ HALK EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ETKİNLİKTE BİR ARAYA GELDİLER...

26.05.2019

...


Devamını Gör

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI SAYIN FATİH DÖNMEZ MEMLEKETİ BİLECİK GÖLPAZARI’NDA HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU...

25.05.2019

...


Devamını Gör