İpek Yolu Haber Ajansı

ALGSPOR, Avrupa’da sahaya çıkıyor

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2021-2022 Sezonunu Şampiyon olarak tamamlayan ve Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Liginde mücadele etmeye hak kazanan Gaziantep ALGSPOR, ilk maçına yarın çıkıyor.


Avrupa’da ülkemizi temsil edecek olan Gaziantep ALGSPOR, Kadınlar Futbol Şampiyonlar Ligi ilk maçında yarın saat 18.00’da Norveç ekibi SK Brann ile karşı karşıya gelecek. Norveç ekibinin de onay vermesiyle birlikte Gaziantep ALGSPOR - SK Brann maçı Sırbistan’ın Subotica şehrinde oynanacak. Son hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayacak olan sarı-grili takım maç saatini bekleyecek. ALGSPOR, yarın karşılaşacağı Norveç ekibi Brann’ı geçmesi halinde 21 Ağustos’ta bu kez Sırbistan ekibi Subotica ile yine deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 

İNANIYORUZ, BAŞARACAĞIZ

Gaziantep ALGSPOR, Kulüp Başkanı Ali Gözcü, yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi eleme 1. turunda yarın karşılaşacakları Brann maçına hazır olduklarını belirterek, "Çok iyi hazırlandık, heyecanlıyız. 2 sezon önce ilk kez katıldığımız şampiyonlar liginden şanssız bir şekilde elenmiştik. Bu kez inanıyoruz, başaracağız. Kadromuza çok iyi isimler kattık, çok iyi hazırlandık ve teknik ekibimiz, oyuncularımız maçı bekliyoruz. Brann zorlu bir rakip kolay olmayacak ama bizde kollektif futbol oynayan bir takımız, teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah önce Brann’ı, ardından 21 Ağustos’da Subotica’yı eleyerek şampiyonlar liginde yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

 

HABER: AHMET ÇELİK

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz