İpek Yolu Haber Ajansı

ATATÜRK ANITLARININ YAPIMI TAMAMLANDI

Milas Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların taleplerini önceleyen bir anlayışla hizmetlerini sürdüren ekipler, Milas’ın mahallelerini modern bir görünüme kavuşuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çevre düzenleme, yol bakım-onarım, parke taşı kaplama, asfalt kaplama gibi çalışmalarının yanı sıra kentin görünümünün daha estetik bir hale bürünmesi noktasında da çalışmalarını sürdürüyor.

“Atatürk Anıtı Tamamlandı”

Yıllık olarak vatandaşlardan ve mahalle muhtarlarından gelen talepler noktasında çalışmalarını şekillendiren ekipler son olarak Ağaçlıhöyük, Küçükdibekdere, Beyciler ve Kafaca mahallelerinde Atatürk Anıtı’nın yapımını tamamladılar. Yapılan çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama gerçekleştirerek her daim Atatürk izinde olduklarını belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Belediyemize bağlı ekipler, Ağaçlıhöyük, Küçükdibekdere, Beyciler ve Kafaca mahallelerimizde Atatürk Anıtı’nın yapımını tamamladı. Atamızın gösterdiği yolda hiç durmadan yürüyeceğiz, yurttaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz