İpek Yolu Haber Ajansı

ÇEKER’DEN MAÇA DAVET ‘’ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI’’

Gaziantep spor ve iş dünyasının önemli isimlerinden Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, Gaziantep FK’nın 21 Nisan Pazar günü kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa karşılaşması öncesi tüm sporseverlere çağrıda bulunarak maça davet etti. Çeker, ‘’Şimdi birlik olma zamanı’’ dedi.

GAZİANTEP KENETLENDİ

Gaziantep FK’nın Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında 21 Nisan Pazar günü Kalyon Stadı’nda saat; 19.00’da sahasında Kasımpaşa ile  oynayacağı kritik karşılaşma öncesi,  kentin spor ve iş dünyasının önemli isimleri taraftarlara çağrıda bulunarak maça davet etti. Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker maça artık saatler kale bir kez daha çağrıda bulunarak, tribünlerin tam desteğinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

ELEŞTİRİ VE ÖZELEŞTİRİ ZAMANI DEĞİL’’

Gaziantep’te sporun tüm alanlarına destekleriyle gündeme gelen ve bu konuda her zaman duyarlı yaklaşımlar gösteren Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, ‘’Gaziantep FK’nın kümede kalması içim hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Futbolcular, teknik adam, başkan ve yönetimin yanı sıra taraftarlarında 12. Adam görevini en iyi şekilde yapmasına ihtiyaç var. Futbol bir takım oyunudur. Tribünde coşkulu bir atmosfer oluşturmadan, sahayı motive edemezsiniz. Bu nedenle Pazar günü kenti düşünen, takımı düşünen herkesin tribünde olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

‘’GAZİANTEP FK DÜŞERSE ŞEHİR DÜŞER’’

Futbolun sadece sportif başarılardan ibaret bir spor dalı olmadığına da dikkat çeken Çeker, şunları söyledi: ‘’Bugün markalaşan dünya şehirlerinin arkasında güçlü bir futbol kulübü var. Dünyada artık ülkeler değil, şehirler arasında ciddi bir rekabet var. Sanayileşme, gelişme ve yeni dünyaya hazırlanmada futbol gibi dünyada kabul görmüş tanıtım araçlarının önemi daha da artmaktadır. Gaziantep FK’nın kümede kalması kentimizin dış dünya ile rekabeti açısından da önemlidir. Bu bilinçle büyük resme bakarak, takıma desteğimizi göstermeliyiz.’’

Çeker, Gaziantep FK’nın kalan maçlarını kazanarak kümede kalmasını ve gelecek sezon ise Avrupa’da söz sahibi bir takım olmasını ümit etiğini de sözlerine ekledi.

 

HABER:AHMET ÇELİK

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz