İpek Yolu Haber Ajansı

FEDAKARYALOVALI SELMA ÖZMEN ASKERLERİMİZE SÜPRİZİ

FEDAKARYALOVALI SELMA ÖZMEN ASKERLERİMİZE SÜPRİZİ

Yalova ili Çınarcık ilçesi Koru beldesinde ikamet eden Selma ÖZMEN adlı vatandaşımız tarafından teröristle mücadelede  zor şartlarda görev yapan kahraman Mehmetçiklerimize ulaştırılmak üzere örülen (39) adet bere, Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şırnak İl Jandarma Komutanlığına gönderilmiştir.

Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca, Selma ÖZMEN hanımefendi tarafından örülen bereler, Cudi Dağında bulunan Şehit J.Asb.Kd.Üçvş.Halit ÖZÇELİK Üs Bölgesinde görev yapan kahraman Jandarmalarımıza ulaştırılmıştır.

Böylece, Yalova’dan uzanan şefkat elinin Şırnak’ta çetin şartlarda görev yapan Kahraman Jandarmalarımıza  uzanması ve  ana kucağı sıcaklığının kilometrelerce öteden hissedilmesi sağlanmıştır.

Kahraman Mehmetçiklerimizin, Türk analarının her zaman aklında ve yüreğinde olduğunu bir kere daha gösteren ve ayrıca ordu-millet bütünleşmesinin de bir örneği olan el emeği göz nuru bereler; vatanı, bayrağı ve milleti için canını seve seve feda etmeye ant içmiş olan kahraman Mehmetçiklerimizin bedenlerinin yanı sıra ruhlarını da ısıtmış, güçlerine güç katmıştır.

Şehit J.Asb.Kd.Üçvş.Halit ÖZÇELİK Üs Bölgesinde görev yapan kahraman Jandarmalarımız, Sema ÖZMEN hanımefendiyi 18 Nisan 2024 tarihinde telefonla görüntülü arayarak teşekkürlerini ve minnettarlıklarını ifade etmişlerdir.


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz